مواد غذایی تخریب کننده کلیه کدامند؟
کد خبر: ۶۵۴۹
تاریخ انتشار: 2015 August 02    -    ۱۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۰۰
پزشکان می‌گویند برخی از محصولات غذایی می‌توانند کلیه را از بین ببرند.

 فسفات‌ ها( نمک‌ های اسید فسفریک) که به طور مصنوعی به شیر یا به محصولات غلات اضافه می‌شوند سطح فسفر در خون را افزایش می‌دهند.

اثر فسفات‌های مصنوعی افزوده شده به محصولات غذایی در مقایسه با فسفات مصنوعی افزوده شده به محصولات غذایی در مقایسه با فسفات‌های طبیعی قوی‌تر است و این باعث آسیب دیدن کلیه‌ها می‌شود.

فسفر برای بدن مهم است، چرا که به شکل گیری پایه و اساس DNA و RNA کمک می‌کند. اما فسفات بیش از حد باعث می‌شود عروق خاصیت ارتجاعی خود را از دست بدهند، قلب بزرگ شود و استخوان‌ها آسیب ببینند. به نوبه خود سطح بالای فسفر برای بیماران مبتلا به مشکلات کلیوی خطرناک است. در ضمن فسفر بالا می‌تواند بطور کلی به سلامت افراد صدمه وارد کند.

این یافته‌ها در نتیجه تجزیه و تحلیل سوابق پزشکی بیماران در طی سال‌های ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۶ بدست آمد. دانشمندان رژیم غذایی افراد و ترکیب خون آنها را بررسی کردند.

در افرادی که به طور فعال محصولات لبنی و محصولات غلات با فسفات‌های اضافه شده به آنها مصرف می‌کردند، جهش سطح فسفر در خون آنها مشاهده شد. در ضمن وضع کلیه‌ها ارتباط مستقیم با غلظت فسفر در خون آنها داشت.

منبع: باشگاه خبرنگاران
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار