آشنایی با روش پخت کوفته‌ی سیب زمینی
کد خبر: ۶۵۴۰۳
تاریخ انتشار: 2017 March 24    -    ۰۴ فروردين ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کوفته آشنا کنیم. با ما همراه باشید. ابتدا سیب زمینی‌ها را می‌پزیم و پس از خنک شدن، آن‌ها را رنده می‌کنیم. ظرفی را روی حرارت قرار داده و در آن روغن زیتون می‌ریزیم. پیاز رنده شده را در روغن تفت می‌دهیم و....
آشنایی با روش پخت کوفته‌ی سیب زمینی
اختصاصی «تابناک باتو» ؛امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کوفته آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

آشنایی با روش پخت کوفته‌ی سیب زمینی

مواد لازم:

گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
سیب زمینی بزرگ: سه عدد
پیاز رنده شده: یک عدد
تخم مرغ زده شده: یک عدد
پودر سوخاری: یک پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ: دو عدد
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی‌ها را می‌پزیم و پس از خنک شدن، آن‌ها را رنده می‌کنیم. ظرفی را روی حرارت قرار داده و در آن روغن زیتون می‌ریزیم. پیاز رنده شده را در روغن تفت می‌دهیم سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و ادویه، به پیاز اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم.

در ظرفی جداگانه، سیب زمینی رنده شده، مخلوط گوشت و پیاز و تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل و ادویه در ظرفی ریخته و خوب ورز می‌دهیم.

از مایه‌ی آماده شده به اندازه‌ی یک نارنگی کوچک برداشته آن را داخل تخم مرغ زده شده می‌غلتانیم. سپس کوفته را داخل آرد سوخاری غلتانده و در روغن فراوان سرخ می‌کنیم.
پس از آماده شدن کوفته‌ها، آن‌ها را روی حوله‌ی کاغذی قرار می‌دهیم تا روغن اضافی کوفته‌ها گرفته شود.

کوفته‌ها را در ظرفی چیده و به صورت داغ، سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: mawdoo3

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار