اختصاصی «تابناک باتو» ؛امروز تصمیم داریم شما را با روش پخت یکی از انواع کوفته آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: نیم کیلو
سیب زمینی بزرگ: سه عدد
پیاز رنده شده: یک عدد
تخم مرغ زده شده: یک عدد
پودر سوخاری: یک پیمانه
روغن زیتون: یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ: دو عدد
نمک، فلفل و ادویه: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینیها را میپزیم و پس از خنک شدن، آنها را رنده میکنیم. ظرفی را روی حرارت قرار داده و در آن روغن زیتون میریزیم. پیاز رنده شده را در روغن تفت میدهیم سپس گوشت چرخ کرده را به همراه نمک، فلفل و ادویه، به پیاز اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.
در ظرفی جداگانه، سیب زمینی رنده شده، مخلوط گوشت و پیاز و تخم مرغ را به همراه نمک و فلفل و ادویه در ظرفی ریخته و خوب ورز میدهیم.
از مایهی آماده شده به اندازهی یک نارنگی کوچک برداشته آن را داخل تخم مرغ زده شده میغلتانیم. سپس کوفته را داخل آرد سوخاری غلتانده و در روغن فراوان سرخ میکنیم.
پس از آماده شدن کوفتهها، آنها را روی حولهی کاغذی قرار میدهیم تا روغن اضافی کوفتهها گرفته شود.
کوفتهها را در ظرفی چیده و به صورت داغ، سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: mawdoo3