«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با شیوهی پخت کیک توت فرنگی آشنا کنیم. یک کیک ساده و لذیذ که پختن آن را به شما توصیه میکنیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ: دو عدد
شکر: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
آرد: دو پیمانه
کرهی آب شده: نصف پیمانه
توت فرنگی: دو پیمانه
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
شکر و کره را در ظرفی ریخته و تخم مرغ، وانیل و شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط میکنیم.
آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد قبلی اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکدست شود.
دانههای توت فرنگی را به مایهی کیک میافزاییم و مخلوط میکنیم.
مخلوط آماده شده را در قالب کیک که از قبل چرب کرده بودیم قرار میدهیم و آن را در فری با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت تا 75 دقیقه قرار میدهیم.
پس از آماده شدن آن را به مدت ده دقیقه کنار میگذاریم تا سرد شود. کیک را از قالب جدا کرده و سرو میکنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa