طرز تهیه کیک توت فرنگی
کد خبر: ۶۵۱۸۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2017 February 23    -    ۰۵ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۳
امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی پخت کیک توت فرنگی آشنا کنیم. یک کیک ساده و لذیذ که پختن آن را به شما توصیه می‌کنیم. با ما همراه باشید. شکر و کره را در ظرفی ریخته و تخم مرغ، وانیل و شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم و....
طرز تهیه پخت کیک توت فرنگی
 
«اختصاصی تابناک باتو» امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی پخت کیک توت فرنگی آشنا کنیم. یک کیک ساده و لذیذ که پختن آن را به شما توصیه می‌کنیم. با ما همراه باشید.

آموزش پخت کیک توت فرنگی

مواد لازم:

تخم مرغ: دو عدد
شکر: یک پیمانه
شیر: یک پیمانه
آرد: دو پیمانه
کره‌ی آب شده: نصف پیمانه
توت فرنگی: دو پیمانه
بکینگ پودر: دو قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

شکر و کره را در ظرفی ریخته و تخم مرغ، وانیل و شیر را به آن اضافه و خوب مخلوط می‌کنیم.
آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد قبلی اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا یکدست شود.
دانه‌های توت فرنگی را به مایه‌ی کیک می‌افزاییم و مخلوط می‌کنیم.
مخلوط آماده شده را در قالب کیک که از قبل چرب کرده بودیم قرار می‌دهیم و آن را در فری با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت تا 75 دقیقه قرار می‌دهیم.
پس از آماده شدن آن را به مدت ده دقیقه کنار می‌گذاریم تا سرد شود. کیک را از قالب جدا کرده و سرو می‌کنیم. 

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: tareekaa
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سمیه
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۰
0
1
با این دستور درست کردم اما پف نکرد با اینکه در فر رو باز نکردم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار