طرز تهیه‌ی یک نوع شیرینی کنجدی
کد خبر: ۶۴۹۳۱
تاریخ انتشار: 2017 February 20    -    ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
با توجه به اینکه به روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید نزدیک می‌شویم، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع شیرینی کنجدی آشنا کنیم که می‌توانید با آن در کنار چای یا قهوه، از میهمانان خود پذیرایی کنید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی یک نوع شیرینی کنجدی
«اختصاصی تابناک باتو» با توجه به اینکه به روزهای پایانی سال و آغاز سال جدید نزدیک می‌شویم، امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع شیرینی کنجدی آشنا کنیم که می‌توانید با آن در کنار چای یا قهوه، از میهمانان خود پذیرایی کنید. با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی یک نوع شیرینی کنجدی

مواد لازم:

کنجد بوداده: یک پیمانه
کره آب شده: 120 گرم
شکر قهوه‌ای: یک پیمانه
آرد: نصف پیمانه
تخم مرغ: یک عدد
بکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
نمک: کمی

طرز تهیه‌ی یک نوع شیرینی کنجدی

خواص کنجد

طرز تهیه:

فر را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد روشن می‌کنیم.
شکر و کره را با هم‌زن خوب مخلوط می‌کنیم. سپس تخم مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می‌کنیم
کنجد، نمک و وانیل را به مواد قبلی افزوده و هم می‌زنیم.
آرد را به تدریج به مخلوط بالا اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا جایی که یکدست شده و خمیر لطیفی به وجود آید.
سینی فر را چرب می‌کنیم و گلوله‌های کوچکی از خمیر را برداشته و به شکل دلخواه درمی‌آوریم و داخل سینی می‌چینیم.
سینی را داخل فر قرار می‌دهیم. اگر دوست دارید شیرینی شما نرم و ترد باشد، هشت دقیقه زمان برای پخت آن کافی است در غیر این صورت، می‌توانید تا ده دقیقه به آن زمان بدهید.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: mawdoo3

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار