طرز تهیه موساکا ، یک غذای لذیذ یونانی
کد خبر: ۶۴۲۹
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2015 August 01    -    ۱۰ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۰
پیاز رابا کمی روغن در تابه سرخ کنید.فلفل نگینی خرد شده رابه پیاز اضافه کرده وکمی تفت دهید.
طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کاملدر این مطلب طرز تهیه موساکا (یونانی)را به شما عزیزان آموزش می دهیم.

مواد لازم:

283 گرم گوشت چرخ کرده
3 عدد سیب زمینی حلقه وسرخ شده
2 عدد بادمجان حلقه وسرخ شده
1 عدد گوجه فرنگی
1 عدد فلفل دلمه زرد نگینی خرد شده
1 عدد پیازنگینی خرد شده
نعناع، ​​جعفری، مرزنگوش
روغن زیتون
نمک، فلفل سیاه

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

طرز تهیه:

پیاز رابا کمی روغن در تابه سرخ کنید.فلفل نگینی خرد شده رابه پیاز اضافه کرده وکمی تفت دهید.فلفل را که کمی تفت دادید،گوشت چرخ کرده را اضافه کرده وبا ترکیب سرخ کنید.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

در آخر گوجه فرنگی رابانمک وفلفل توی گوشت بریزید وهم بزنید.سپس از روی حرارت برداشته کنار بگذارید.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

سیب زمینی حلقه شده را درتابه با کمی روغن دو طرف آن را سرخ کنید.دوطرف بادنجان راهم درتابه با کمی روغن سرخ کنید.سپس توی قالب را کمی چرب کنیدوسیب زمینی های سرخ شده راتوی قالب بچینید.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

ترکیب گوشت سرخ شده را روی سیب زمینی بریزید وروی آن را صاف کنید.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

بادمجان های سرخ شده را به ترتیب روی مخلوط گوشت بچینید .فررابا درجه 350 فارنهایت.یابا177 درجه سانتیگراد روشن کنید.

مواد لازم برای سس :

50 گرم کره
2 قاشق غذاخوری آرد
1 پیمانه شیر
2 عدد تخم مرغ
6-7 فنجان پنیر موتزارلاخرد شده

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

کره را در ظرفی روی حرارت ذوب کنید.سپس آرد را توی کره ذوب شده بریزید و تفت دهید.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

آرد وکره رابا هم مخلوط کرده ومرتب هم بزنیدتا آرد نسوزد.سپس شیر را توی ظرف بریزید وهم بزنیدتا خوب ترکیب شود.سس راهم زده تا غلیظ شود.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

سس را از روی حرارت برداشته وتخم مرغ را در ظرف زده وبه مایع اضافه کنید،هم بزنید تا تخم مرغ به خوبی توی سس مخلوط شود.

وقتی که سس خوب غلیظ وتخم مرغ مخلوط شد.می توانید سبزیهای معطر رابا سس مخلوط کنید.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

سس آماده شده را روی سطح ترکیب توی قالب بریزید وتمام سطح را پوشش دهید.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

سپس پنیر رنده شده را اضافه کرده وروی سطح را با پنیر بپوشانید.

طرز تهیه موساکا (یونانی)+عکس کامل

قالب را در فر پنجره وسط به مدت45-1ساعت قرار دهید.تاپنیر ذوب وروی آن طلایی شود.



نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
-
|
۱۰:۲۵ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۰
0
12
283 گرم گوشت! 3 گرمش منو کشته!!!!!!!
عبدالله
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۵۳ - ۱۳۹۴/۰۵/۱۱
0
0
56 گرم کره انهم با چه دقتی....آش پوز کیه؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار