طرز تهیه پلو گشنیز میگو
کد خبر: ۶۳۷۹۸
تاریخ انتشار: 2017 February 10    -    ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
همراهان گرامی در این مطلب طرز تهیه یک غذای دریایی لذیذ و خوشمزه را بر ای شما عزیزان آماده کرده ایم امید است در منزل آن را طبخ کرده و درکنار خانواده از طعم آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.
طرز تهیه پلو گشنیز میگو 
 
طرز تهیه پلو گشنیز میگوهمراهان گرامی در این مطلب طرز تهیه یک غذای دریایی لذیذ و خوشمزه را بر ای شما عزیزان آماده کرده ایم امید است در منزل آن را طبخ کرده و درکنار خانواده از طعم آن لذت ببرید. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
برنج                                     2پیمانه
گشنیز تازه شسته و خرد شده 6 ق غ
میگو پاک شده                      500گرم
پیاز سفید                            3تا4 عدد
نمک،زردچوبه،                       به مقدار لازم
پودر لیمو عمانی                    1/4ق م
سیر                                   1تا2حبه
روغن به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا پیاز ها را خلالی خرد و با مقداری روغن خوب سرخ میکنیم،با شعله کم (یک مقداری زمان بر هست ولی خوب نتیجه بهتر میشود) .سپس سیر خرد شده،زردچوبه را اضافه و تفت می دهیم،در آخر هم میگوهای پاک شده و رگ گیری شده را اضافه می کنیم و تفت میدهیم.
 در تابه را میگذاریم تا آب میگوها کشیده شود و به روغن بیوفتد. در آخر نمک و پودر لیمو عمانی را اضافه می کنیم،هرچند این زمان خیلی کوتاه است ،حواستان باشد که نسوزد،میگو هم نباید زیاد بپزد چون سفت میشود.
سپس در مرحله بعد برنج را با مقداری نمک و روغن کته می پزیم و قبل از اینکه کامل آب پلو کشیده بشود گشنیز را اضافه می کنیم و هم می زنیم،اگر ته دیگ سیب زمینی،یا هر تهدیگ دیگری برای کته دوست داشتید،وقتی کامل آب پلو کشیده شد ان را به یک ظرف دیگر منتقل کنید و کف قابلمه را روغن بریزید و سیب زمینی را بچینید و پلو را روی سیب زمینی ها بریزید و دم بگذارید.
پلو و میگو را سرو و نوش جان کنید.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار