طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج
bato-adv
کد خبر: ۵۹۱
تاریخ انتشار: 2015 May 17    -    ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۷:۱۴
در زیر شما را با طرز پخت فیله ماهی با اسفناج آشنا می کنیم.

طرز تهیه فیله ماهی با اسفناج


مـــــــواد لازم : 

-اسفناج خرد شده : ۴ پیمانه
-پیاز متوسط : یک عدد
-روغن مایع : ۳ قاشق سوپخوری
-پودر ژله قرمز رنگ :یک چهارم پیمانه
-فلفل دلمه ای : یک عدد
-فیله ماهی با ضخامت حدود ۳ سانتی متر : ۴۵۰ گرم
-نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
-فلفل سیاه : یک چهارم قاشق چایخوری
-سرکه : یک قاشق سوپخوری

طـــــــرز تهیه :

-اسفناج های خرد شده را درون یک کاسه بزرگ بریزید و کنار بگذارید .

-پیاز را از وسط به چهار قسمت تقسیم کرده، ورقه ورقه برش دهید، درون ماهیتابه ، یک قاشق سوپخوری روغن ریخته و پیازها را با حرارت ملایم تفت بدهید تا طلایی رنگ بشوند.

-یک قاشق سوپخوری پودر ژله به پیاز اضافه کرده کمی هم بزنید .

-فلفل دلمه ای را به شکل نوارهای باریک برش داده به مخلوط بیفزایید .

-آنها را به مدت یک دقیقه دیگر بپزید.

-ماهیتابه را از روی شعله گاز برداشته و مخلوط پیاز را به اسفناج اضافه کنید .

-روی کاسه را بپوشانید و کنار بگذارید .

-فیله ماهی را به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و کمی نمک و فلفل روی آنها بپاشید .

-همان ماهیتابه را تمیز کرده و دو قاشق سوپخوری روغن باقیمانده را درون آن بریزید تا گرم شود . سپس فیله های ماهی را به مدت دو دقیقه در آن سرخ کنید .

-حرارت را کاملا ملایم کنید و فیله ها را به مدت ۵ دقیقه دیگر بپزید .

-فیله ها را در نهایت در ظرف مخصوص سرو قرار داده، روی آنها را بپوشانید تا گرم بمانند .

-باقیمانده پودر ژله را درون ماهیتابه ریخته، آن را حرارت دهید، سپس این ژله را با قاشق روی فیله ها بریزید .

-مخلوط اسفناج و پیاز را کمی قبل از سرو با سرکه مخلوط کرده ، اطراف فیله ها را با آن تزئین کنید. 
سیمرغ
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر