رشته پلوی سنتی،یک غذای مجلسی و لذیذ
bato-adv
کد خبر: ۵۸۹۶
تاریخ انتشار: 2015 July 26    -    ۰۴ مرداد ۱۳۹۴ - ۰۹:۵۰
دامغانی ها این غذا را بیشتر در فروردین ، اردیبهشت و خرداد می پزند و رشته ها را هم خودشان دسته جمعی دورهم درست می کنند.
دامغانی ها این غذا را بیشتر در فروردین ، اردیبهشت و خرداد می پزند و رشته ها را هم خودشان دسته جمعی دورهم درست می کنند. رشته پلوی مردم این شهر یک غذای سنتی و رسمی است و کلاً دستور پختش با بقیه غذاها فرق می کند. اگر دلتان یک غذای مجلسی و لذیذ می خواهد حتماً این پلوی سنتی را امتحان کنید.

رشته پلوی سنتی،یک غذای مجلسی و لذیذ

مواد لازم   برای 4 نفر

    4 پیمانه         برنج
    2 عدد            بادمجان
    به مقدار لازم   نمک، فلفل و روغن
    250 گرم         رشته پلویی
    250 گرم         کدوحلوایی
    1 ق س          گردغوره یا رب انار
    300 گرم         گوشت قرمز یا مرغ
    1 عدد            سیب زمینی

طرز تهیه:

1. برنج را طبق روش پخت چلوی ساده در قابلمه آب جوش بریزید و در آخرین لحظات رشته را اضافه کنیدو بعد از 2دقیقه آن را آبکش کنید.

2. کف قابلمه مسی کمی روغن بریزید و سیب زمینی حلقه شده، کدوحلوایی و بادمجان را داخل آن بچینید و روی آنها کمی نمک بپاشید.

3. حالا فیله مرغ خام را که با گرد غوره ، نمک و فلفل مزه دار کرده اید روی آن هابچینید.می توانید مرغ را کف قابلمه هم بچینید. شعله راکم کنید تا نسوزد سپس برنج آبکش شده را روی آن بریزید و با شعله ملایم 45 دقیقه بگذارید تا دم بکشد و مرغ ها بپزند.

 جور دیگه
- دامغانی های قدیمی از برنج استفاده نمی کنند و رشته را به تنهایی در آب جوش می ریزندو بعد از یک جوش آن را آبکش می کنند و با آب و روغن دم می کنند. در تصویر هر دو مدل آمده است.
- تهرانی ها از خرمای هسته گرفته و کشمش به همراه گوشت ماهیچه لابه لای رشته پلو استفاده می کنند.

مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار
نیازمندیها
بلیت هواپیما چارتر