نقش آووکادو در کاهش کلسترول
کد خبر: ۵۷۷۳
تاریخ انتشار: 2015 July 24    -    ۰۲ مرداد ۱۳۹۴ - ۲۲:۲۵
طبق يک تحقيق جديد مصرف يک آووکادو در روز مي تواند موجب کاهش کلسترول بد خون در افراد داراي وزن بالا شود.

کلسترول نوعي چربي است که توسط بدن ساخته مي شود ولي در کساني که وزن زيادي دارند بالا بودن اين چربي مي تواند موجب افزايش احتمال بيماري هاي قلبي و سکته مغزي شود. آووکادو حاوي چربي هاي غيراشباع شده است. همچنين وجود فيبرهاي فراوان در آن مي تواند جذب کلسترول در بدن را کاهش دهد و آنتي اکسيدان هاي آن مي تواند موجب کاهش بيماري هاي قلبي - عروقي و سرطان شود.

اين مطالعه بر روي 45 فرد چاق در رده سني 70-21 سال صورت گرفت و به اين افراد سه نوع رژيم غذايي به مدت پنج هفته داده شد.
غذاي پرچرب بدون آووکادو
غذاي با چربي متوسط بدون آووکادو
غذاي با چربي متوسط همراه با يک آووکادو در روز

نتايج نشان داد که کمترين ميزان کلسترول و تري گليسريد خون در کساني مشاهد شد که از رژيم آخري يعني غذاي با چربي متوسط ولي با يک آووکادو در روز استفاده کرده بودند. اين در حالي بود که هيچ کدام از اين سه رژيم غذايي موجب کاهش وزن اين افراد نشده بود.
البته اين را بايد در نظر داشت که يک آووکادوي متوسط 300-200 کالري انرژي دارد که از بسياري ميوه هاي ديگر بيشتر است. پس مصرف زياد اين ميوه مي تواند موجب چاقي شود.

آریا
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار