کوکوی مرغ و تره فرنگی ، یک غذای ساده اما خوشمزه
کد خبر: ۵۷۳۶۹
تاریخ انتشار: 2016 December 09    -    ۱۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
کوکوی مرغ و تره فرنگی ، یک غذای ساده اما خوشمزه است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را به مدت 10 تا 15دقیقه داخل فر قرار دهید تا تقریباً بپزند.
کوکوی مرغ و تره فرنگی ، یک غذای ساده اما خوشمزه
 
کوکوی مرغ و تره فرنگی ، یک غذای ساده اما خوشمزهکوکوی مرغ و تره فرنگی ، یک غذای ساده اما خوشمزه است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم.

مواد لازم

4 عدد فیله مرغ
4 عدد سیب‌زمینی خردشده
2 /1 پیمانه پنیر پارمسان رنده شده
3 عدد تره فرنگي (حلقه حلقه خرد شود)
9 عدد تخم‌مرغ
به میزان لازم نمک و فلفل
به میزان لازم روغن مایع

طرز تهیه:

1) فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. مرغ را آغشته به نمک و فلفل کنید، سپس آنها را به مدت 10 تا  15دقیقه داخل فر قرار دهید تا تقریباً بپزند.مرغ پخته را از فر درآورده و بگذارید تا کمی خنک شود، سپس آنها را به‌صورت تکه‌های 3-2 سانتی خرد کنید.

2 ) سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به‌صورت ورقه‌ای خرد کنید. تخم‌مرغ‌ها را همراه با مقدار لازم نمک و فلفل داخل یک کاسه خوب بزنید.

3) حالا کوکو را آماده کنید. یک قالب مناسب را با کمی روغن چرب کنید، سپس تکه‌های سیب‌زمینی را داخل آن بچینید. روی آنها تکه‌های مرغ را قرار دهید. پنیر رنده شده را هم روی مواد بریزید. حالا حلقه هاي تره فرنگي  را روی سطح مواد بچینید. در انتها مخلوط تخم‌مرغ را روی مواد بریزید.

4) قالب را به مدت 40-30 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکو آماده شود، سپس قالب را از فر درآورده و صبر کنید تا کمی خنک شود. موقع سرو کوکو را برش بزنید.

یه جور دیگه

به جای این که تره فرنگی ها را فقط روی مواد بچینید می توانید مقداری از آن ها را هم ریز خرد کنید و لابه لای مواد بریزید.
 
اگر تره فرنگی پیدا نکردید می توانید از پیازچه های درشت البته به مقدار بیشتری استفاده کنید.

آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار