طرز تهیه دونات با سیب پخته
کد خبر: ۵۷۲۴۷
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 December 07    -    ۱۷ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۷
در مطلب زیر طرز تهیه دونات با سیب پخته را برای شما عزیزان آماده کرده ایم با ما همراه باشید. سیب را خرد کرده و در داخل ظرفی کمی آب ریخته و نیمه پخت می کنیم، قالب دونات یا مافین را با روغن جرب کنید و....
 طرز تهیه دونات با سیب پخته
 
طرز تهیه دونات با سیب پخته
 
در مطلب زیر طرز تهیه دونات با سیب پخته را برای شما عزیزان آماده کرده ایم با ما همراه باشید.

مواد لازم برای۶ نفر:

▫️پودر دارچین   ۱/۲ قاشق چای خوری
▫️شکر برای سرو  ۳ قاشق غذا خوری
▫️سیب با پوست  ۲/۳ پیمانه
▫️روغن    به مقدار لازم
▫️جوش شیرین   ۱/۸ قاشق چای خوری
▫️نمک   ۱/۲ قاشق چای خوری
▫️ادویه پای سیب   ۱ قاشق چای خوری
▫️بیکینگ پودر   ۱ قاشق چای خوری
▫️ماست‏   ۱/۳ پیمانه
▫️تخم مرغ هم زده  ۱ عدد
▫️کره   ۱/۴ پیمانه
▫️آرد گندم   ۱/۴ پیمانه
▫️شکر   ۱/۳ پیمانه
▫️آرد کامل   ۳/۴ پیمانه

طرز تهیه :

۱-  سیب را خرد کرده و در داخل ظرفی کمی آب ریخته و نیمه پخت می کنیم، قالب دونات یا مافین را با روغن جرب کنید و بعد از خنک شدن سیب نیم پخت شده را داخل قالب ریخته، در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، 1/3 پیمانه شکر، آرد گندم، بیکینگ پودر، ادویه پای سیب، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد را با همزن شیرینی پزی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۲- در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.

۳- مواد را داخل قالب ها بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و دو تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.

۴- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. پلاستیک را بردارید و قالب ها را 15 دقیقه داخل فر بگذارید.

۵- در یک کاسه کوچک، 3 قاشق غذاخوری شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. پس اینکه دونات ها کمی خنک شدند، آنها را داخل شکر بغلتانبد و سرو کنید.

سایر نکات :

این دونات های خوشمزه برای صبحانه عالی هستند.
 
مجله آشپزی مثبت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States
|
۰۶:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
0
0
اینکه نوشتی فقط شکلش مثل دونات هست. دونات واقعی توی روغن سرخ میشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار