در مطلب زیر طرز تهیه دونات با سیب پخته را برای شما عزیزان آماده کرده ایم با ما همراه باشید.
مواد لازم برای۶ نفر:
▫️پودر دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
▫️شکر برای سرو ۳ قاشق غذا خوری
▫️سیب با پوست ۲/۳ پیمانه
▫️روغن به مقدار لازم
▫️جوش شیرین ۱/۸ قاشق چای خوری
▫️نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
▫️ادویه پای سیب ۱ قاشق چای خوری
▫️بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
▫️ماست ۱/۳ پیمانه
▫️تخم مرغ هم زده ۱ عدد
▫️کره ۱/۴ پیمانه
▫️آرد گندم ۱/۴ پیمانه
▫️شکر ۱/۳ پیمانه
▫️آرد کامل ۳/۴ پیمانه
طرز تهیه :
۱- سیب را خرد کرده و در داخل ظرفی کمی آب ریخته و نیمه پخت می کنیم، قالب دونات یا مافین را با روغن جرب کنید و بعد از خنک شدن سیب نیم پخت شده را داخل قالب ریخته، در یک کاسه بزرگ، آرد کامل، 1/3 پیمانه شکر، آرد گندم، بیکینگ پودر، ادویه پای سیب، نمک و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد را با همزن شیرینی پزی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند.
۲- در یک کاسه کوچک، تخم مرغ و ماست را با هم مخلوط کنید. مخلوط تخم مرغ را به مخلوط آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۳- مواد را داخل قالب ها بریزید. روی آنها پلاستیک بکشید و دو تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
۴- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید. پلاستیک را بردارید و قالب ها را 15 دقیقه داخل فر بگذارید.
۵- در یک کاسه کوچک، 3 قاشق غذاخوری شکر و دارچین را با هم مخلوط کنید. پس اینکه دونات ها کمی خنک شدند، آنها را داخل شکر بغلتانبد و سرو کنید.
سایر نکات :
این دونات های خوشمزه برای صبحانه عالی هستند.