شهاب
اولیایی متخصص تغذیه اظهار داشت: قره قروت تغلیظ شده آب ماست و دوغ است،
که این مواد را به صورت سنتی یا صنعتی جوشانده و ماده جامد باقی مانده را
به عنوان قرهقروت مصرف میکنند.
وی بیان
کرد: این ماده جامد باقی مانده که بسیار ترش است حاوی مقادیر فراوانی از
نوعی اسید به نام اسیدلاتیک است که طعم ترش آن هم به خاطر وجود همین اسید
است و برای بدن بسیار مضر است که سبب ایجاد ضعف و بیحالی میشود.
این متخصص
تغذیه عنوان کرد: در حالت عادی PH طبیعی خون تقریبا حالت قلیایی دارد که
با مصرف این چنین مواد غذایی، اسیدیته خون بالا رفته و این خود سبب بروز
بسیاری از بیماریهاست.
اولیایی
بیان کرد: اسیدی شدن خون سبب ایجاد اختلالاتی در بدن میشود که بدن برای
جلوگیری از بروز این اختلالات یک سری اعمال جبرانی برای جلوگیری از اسیدیته
شدن خون و بازگشت آن به حالت قلیایی انجام میدهد.
وی اظهار
داشت: از جمله اقداماتی که بدن برای جلوگیری از اسیدیته شدن خون انجام
میدهد، برداشتن کلسیم از استخوانهای بدن است که این خود منجر به مشکلات
متعددی از جمله پوکی استخوان و پوسیدگی دندان و بسیاری مشکلات دیگر میشود.
این متخصص
تغذیه تاکید کرد: مشکلات ناشی از اسیدیته شدن خون تنها به پوکی استخوان و
مشکلات دندانی ختم نمیشود، بلکه مشکلات قلبی عروقی، مشکلات مغزی از جمله
ضعف حافظه و نیز مشکلات گوارشی و ناراحتیهای معده هم از عوارض اسیدی شدن
خون است.
اولیایی
گفت: برخی افراد به همراه قرهقروت نمک مصرف میکنند تا مقداری از ترشی آن
کم کنند که این مصرف نمک زیاد خود سبب افزایش فشار خون و نیز افزایش دفع
کلسیم و در نهایت تشدید پوکی استخوان میشود.
وی بیان
کرد: معولا در مراحل تولید قرهقروت به صورت سنتی معولا بهداشت رعایت نشده و
مسائل و مشکلات ناشی از عدم رعایت بهداشت همچون ورود انواع میکروبها به
بدن هم بر آن افزوده میشود.