طرز تهیه ته چین کباب تابه ای
کد خبر: ۵۶۲۶۱
تاریخ انتشار: 2016 November 29    -    ۰۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰
در مطلب زیر طرز تهیه ته چین کباب تابه ای را برای شما عزیزان آماده کرده ایم . با ما همراه باشید.برنج را حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب (جدای از مواد اولیه) خیس کنید.برنج را با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کنید.
طرز تهیه ته چین کباب تابه ای 
 
طرز تهیه ته چین کباب تابه ایدر مطلب زیر طرز تهیه ته چین کباب تابه ای را برای شما عزیزان آماده کرده ایم . با ما همراه باشید.
 
مواد لازم :

برنج                                            3 پیمانه
گوشت (گوشت آماده برای کباب)      200 گرم
ماست( ترجیحا پرچرب یا خامه ای    2 قاشق غذاخوری
روغن مایع                                   2 قاشق غذاخوری
زعفران                                       یک قاشق غذاخوری
گلاب                                          1 قاشق غذاخوری
هل (پودر)                                   به میزان لازم
گوجه فرنگی                                به میزان لازم
آب                                            1 چهارم پیمانه
کره                                           50 گرم
 
طرز تهیه:
 
برنج را حتما به مدت 2 ساعت با آب و مقدار کمی گلاب (جدای از مواد اولیه) خیس کنید.برنج را با مقداری نمک و روغن داخل قابلمه به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کنید.
200 گرم گوشت را برای کباب آماده کنید (با پیاز،تخم مرغ،فلفل،نمک،زردچوبه،زعفران مخلوط کنید و خوب ورز بدهید)قالب مناسبی را انتخاب کنید و خوب چربش کنید.اول گوجه را پوست بگیرید و حلقه ای برش بزنید و بعد آن را ته قالب قرار بدهید.گوشت را به شکل دلخواه دربیاورید و روی گوجه ها بگذارید.حالا ماست،روغن مایع،زعفران و گلاب و مقداری پودر هل سبز را با یک پیمانه از برنج آبکش شده مخلوط کنید و آن را روی گوشت بریزید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید.برنج سفید آبکش شده را هم روی مواد بریزید و با قاشق خوب صاف کنید.یک چهارم پیمانه آب جوش رو با 50 گرم (یک قالب کوچک) کره مخلوط کنید و آن را روی همه قسمتهای برنج بریزید.روی قالب فویل بکشید و یک ساعت آن را داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار بدهید.
 
نکته:

زیبا ترین قالب برای این کار قالب گل آفتابگردان هست ولی از همه نوع قالبی میتوانید استفاده کنید.

اگر قالب ندارید از یک تابه برای تهیه این غذا استفاده کنید ولی دقیقا به همین روش.

سعی کنید اول گوجه و گوشت را داخل قالب بگذارید و بعد برنج را آبکش کنید چون اگر برنج آبکش شده سرد بشود برنج به خوبی دم نمیکشد.

 اگر دوست دارید مقدار بیشتری از برنج را به صورت ته چین زعفرانی تهیه کنین.
 
مجله آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار