آشنایی با مراحل تهیه‌ی سالاد تبوله
کد خبر: ۵۱۵۲۲
تاریخ انتشار: 2016 October 11    -    ۲۰ مهر ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۰
سالاد تبوله، یک سالاد معروف در برخی از کشورهای عربی نظیر سوریه و عراق است. این سالاد، همچنین یک وعده‌ی غذایی کامل نیز به شمار می‌رود.


آشنایی با مراحل تهیه‌ی سالاد تبوله
 
 
آشنایی با مراحل تهیه‌ی سالاد تبوله«اختصاصی تابناک باتو» سالاد تبوله، یک سالاد معروف در برخی از کشورهای عربی نظیر سوریه و عراق است. این سالاد، همچنین یک وعده‌ی غذایی کامل نیز به شمار می‌رود.
امروز می‌خواهیم شما را با روش تهیه‌ی این سالاد خوشمزه به شیوه‌ای که در کشور عراق تهیه می‌شود، آشنا کنیم. با ما همراه باشید.
 
مواد لازم:

جعفری خرد شده: سه شاخه
نعنای خردشده: سه شاخه
گوجه فرنگی خرد شده: سه عدد
پیاز خرد شده: یک عدد
برغول گندم: سه چهارم فنجان
آبلیمو: نصف فنجان
نمک: به میزان لازم
کاهو: سه برگ
روغن زیتون: نصف فنجان
 
طرز تهیه:

برغول گندم را در مقداری آب خیس می‌کنیم و آن را در کناری قرار می‌دهیم. نعنا و جعفری را بسیار ریز خرد می‌کنیم سپس نعنا را با نصف جعفری در ظرفی ریخته و گوجه خردشده را به آن اضافه می‌کنیم. به سراغ برغول گندم می‌رویم و به آن آبلیمو، نمک و روغن زیتون را اضافه می‌کنیم و هم می زنیم و به مواد قبلی اضافه می‌کنیم. برگه‌های کاهو را کف ظرف سرو سالاد قرار می‌دهیم و سالاد را روی آن ریخته و با بقیه‌ی جعفری باقی مانده، آن را تزئین می‌کنیم.
 
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: mawdoo3
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار