موز را بهتر بشناسید
کد خبر: ۵۰۳۶
تاریخ انتشار: 2015 July 16    -    ۲۵ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۶
مطالعات نشان می دهد اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر است.

دکتر یعقوب قنواتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن کاهش افسردگی و بهبود خلق و خو در کاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است.

این متخصص خاطرنشان کرد: به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان کلیه تا حد زیادی با مصرف مکرر سبزی‌جات و میوه‌ها به ویژه موز کاهش می‌یابد.

قنواتی یاد آور شد: زنانی که 6 - 4 بار در هفته، موز می‌خورند تا 50 درصد کمتر در معرض ابتلا به بیماری مذکور قرار می‌گیرند.

وی اظهار داشت: منیزیم و اسید فولیک موز موجب رشد بافتهای بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه‌های قلب می‌شوند.

این متخصص رژیم درمانی تصریح کرد: همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است که موجب آرامش می‌شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته‌ای 6 موز مصرف کنند.

منبع: همشهری
برچسب ها: موز ، اسید آمینه ، سرطان
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار