آبگوشت پیشنهاد ویژه مردم بیرجند برای افطار است. آبگوشتی بدون حبوبات و با گوشت بره و سیب زمینی که طعم و مزه خاصی هم دارد. مردم بیرجند در افطاری هایشان بیشتر با این آبگوشت از مهمان های شان پذیرایی می کنند.غذایی که به سنگینی آبگوشت با حبوبات نیست.
مواد لازم برای 4 نفر
400 گرم گوشت بره
2 عد د پیاز
3 حبه سیر
4 عد د گوجه فرنگی
4 عد د سیب زمینی
2 ق س رب گوجه فرنگی
1 ق س جعفری خرد شد ه
به میزان لازم نمک و فلفل و زرد چوبه
طرز تهیه:
1. برای این آبگوشت باید از 8 ساعت قبل از پخت، گوشت را در پیاز و سیر بخوابانید. به این
ترتیب که پیاز و سیر را نگینی خرد کرده و داخل یک ظرف بریزید. گوشت را تکه
تکه کرده و درون سیر وپیاز بخوابانید و به مدت 8 ساعت داخل یخچال بگذارید.
2.
بعداز 8 ساعت گوشت را با همان پیا ز و سیر داخل یک قابلمه قرار داده و آن
را روی حرارت بگذارید. 2 لیوان آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید روی
حرارت کم برای دو ساعت بپزد.
3. وقتی گوشت پخت سیب زمینی ها را هم اضافه کنید.
4. گوجه ها را نگینی خرد کنید و سپس آنها را داخل قابلمه بریزید. نمکف فلفل، زردچوبه و رب گوجه فرنگی را هم اضافه کنید.
5. در پایان جعفری خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا آبگوشت جا بیفتد.
مجله آشپزی مثبت