خوراک سبزیجات مدیترانه‎ ای
کد خبر: ۴۷
تاریخ انتشار: 2015 April 22    -    ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۶:۰۷
خوراک سبزیجاتی متعلق به نواحی اطراف مدیترانه، خوارکی خوشمزه و مغذی و مناسب گیاهخواران است. شما با چند تغییر ساده در ترکیب سبزیجات می‌‎توانید باین غذا را به انواع غذاهای متنوع مدیترانه‎ای تبدیل کنید.
زمان پخت : 50 دقیقه

مناسب برای 2 نفر

موادلازم

گوجه‎فرنگی : 400گرم

زیتون سیاه : 16 عدد

پیاز : 2 عدد

هویج : 2 عدد

کرفس : 2 ساقه

فلفل دلمه‎ای قرمز : یک عدد

فلفل دلمه‎ای سبز : یک عدد

سیر : 4 حبه

سرکه سفید : یک پیمانه

روغن زیتون بکر : 6 قاشق سوپخوری

رب گوجه‎ : 2 قاشق سوپخوری

جعفری ریز : 2 قاشق سوپخوری

فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری

نمک : یک قاشق چایخوری

خوارکی گیاهی با انتخاب‎های خوش‎طعم و متفاوت. از مواد پروتئینی و چاشنی‎های مختلف برای طبخ آن می‌‎توانید استفاده کنید.

خوراک سبزیجاتی متعلق به نواحی اطراف مدیترانه، خوارکی خوشمزه و مغذی و مناسب گیاهخواران است. شما با چند تغییر ساده در ترکیب سبزیجات می‌‎توانید باین غذا را به انواع غذاهای متنوع مدیترانه‎ای تبدیل کنید. برای راحتی کار می توانید مقداری زیادی از این غذا را درست نموده و آن را فریز کرده و در زمان‎های مختلف استفاده کنید.

توصیه  مشاور : البته بهتراست که همیشه از غذاهای تازه استفاده نمایید و کمتر آنرا فریز نمایید و بدین ترتیب خواص سبزیجات بهتر حفظ شده و ارزش غذایی بالاتری خواهد داشت.

طرز تهیه
اگر مواد لازم را از قبل آماده کرده باشید، خوراک مدیترانه‎ای را کمتر از 1 ساعت هم می‌‎توانید بپزید.

  1)   4 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در تابه‎ای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز، هویج و کرفس خرد شده را اضافه کرده و برای 10 دقیقه آن‌ها را سرخ کنید؛ گهگاهی هم بزنید.
  2)   فلفل دلمه‎ای‎‌ها را  از سمت پوست روی سینی گریل قرار داده به مدت 25 دقیقه با دمای 200 درجه سلسیوس گریل کرده و پوست آن را بکنید.
  3)  فلفل دلمه‎ای‎‌ها و سیری که از قبل ریز کرده‎اید را اضافه کنید و برای 5 دقیقه مواد را سرخ کنید.
  4)  گوجه‎فرنگی‎‌های فیله شده، سرکه، رب گوجه، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
  5)  درپوش ظرف را بگذارید تا 15 دقیقه جوش بزند. غذای شما آماده است.
  6) زیتون‎‌ها را به 4 قسمت برش دهید، جعفری که از قبل ریز کرده‎اید با 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را بیافزایید و سرو کنید.

منبع : parsegard.com
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار