زمان پخت : 50 دقیقه
مناسب برای 2 نفر
موادلازم
گوجهفرنگی : 400گرم
زیتون سیاه : 16 عدد
پیاز : 2 عدد
هویج : 2 عدد
کرفس : 2 ساقه
فلفل دلمهای قرمز : یک عدد
فلفل دلمهای سبز : یک عدد
سیر : 4 حبه
سرکه سفید : یک پیمانه
روغن زیتون بکر : 6 قاشق سوپخوری
رب گوجه : 2 قاشق سوپخوری
جعفری ریز : 2 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه : یک قاشق چایخوری
نمک : یک قاشق چایخوری
خوارکی گیاهی با انتخابهای خوشطعم و متفاوت. از مواد پروتئینی و چاشنیهای مختلف برای طبخ آن میتوانید استفاده کنید.
خوراک سبزیجاتی متعلق به نواحی اطراف مدیترانه، خوارکی خوشمزه و مغذی و مناسب گیاهخواران است. شما با چند تغییر ساده در ترکیب سبزیجات میتوانید باین غذا را به انواع غذاهای متنوع مدیترانهای تبدیل کنید. برای راحتی کار می توانید مقداری زیادی از این غذا را درست نموده و آن را فریز کرده و در زمانهای مختلف استفاده کنید.
توصیه مشاور : البته بهتراست که همیشه از غذاهای تازه استفاده نمایید و کمتر آنرا فریز نمایید و بدین ترتیب خواص سبزیجات بهتر حفظ شده و ارزش غذایی بالاتری خواهد داشت.
طرز تهیه
اگر مواد لازم را از قبل آماده کرده باشید، خوراک مدیترانهای را کمتر از 1 ساعت هم میتوانید بپزید.
1) 4 قاشق سوپخوری روغن زیتون را در تابهای بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید. پیاز، هویج و کرفس خرد شده را اضافه کرده و برای 10 دقیقه آنها را سرخ کنید؛ گهگاهی هم بزنید.
2) فلفل دلمهایها را از سمت پوست روی سینی گریل قرار داده به مدت 25 دقیقه با دمای 200 درجه سلسیوس گریل کرده و پوست آن را بکنید.
3) فلفل دلمهایها و سیری که از قبل ریز کردهاید را اضافه کنید و برای 5 دقیقه مواد را سرخ کنید.
4) گوجهفرنگیهای فیله شده، سرکه، رب گوجه، نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده را به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.
5) درپوش ظرف را بگذارید تا 15 دقیقه جوش بزند. غذای شما آماده است.
6) زیتونها را به 4 قسمت برش دهید، جعفری که از قبل ریز کردهاید با 2 قاشق سوپخوری روغن زیتون را بیافزایید و سرو کنید.
منبع : parsegard.com