طرز تهیه شورجا خورشت
کد خبر: ۴۶۸۵۴
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2016 August 23    -    ۰۲ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۰
غذاهای محلی؛
«شورجا خورش» از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که مردم شهرستان نقده و حومه آن در استان آذربایجان غربی، آن را تهیه می کنند.
طرز تهیه شورجا خورش
 
«شورجا خورشت» از غذاهای بسیار خوشمزه ای است که مردم شهرستان نقده و حومه آن در استان آذربایجان غربی، آن را تهیه می کنند. در روزگاران پیشین، این خورش از غذاهای مجلسی و گران قیمتی بوده که فقط در خانه های اشراف و ثروتمندان برای سرو در مجالس تهیه می شده است. با ما همراه باشید تا سری به آشپزخانه خان ها و خان زاده های قدیم بزنیم.

مواد لازم:

· مغز ران گوسفند (خردشده)- 450 گرم

· پیاز بزرگ (نگینی خرد شده)-1 عدد

· سیر (کوبیده شده)- 4 حبه

· روغن مایع- به مقدار لازم

· تخم مرغ- 4 عدد

· ماست پرچرب- 1 پیمانه

· زعفران- 2 تا 3 قاشق سوپ خوری

· نمک و فلفل قرمز (پودر شده)- به مقدار لازم
 
طرز تهیه شورجا خورش 

طرز تهیه:

1-گوشت را به همراه پیاز و سیر در قابلمه ای حاوی روغن داغ، تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و آب آن کاملا کشیده شود، سپس یک لیتر آب به آن افزوده و حرارت را زیاد کنید تا جوش آید. زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید تا گوشت به مدت سه ساعت و نیم بپزد؛

2-در ظرفی، تخم مرغ ها را با همزن دستی، هم بزنید تا زرده و سفیده آن کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. ماست، زعفران، نمک و فلفل قرمز را به آن اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود؛

3-در 30 دقیقه آخر پخت گوشت، مخلوط ماست را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کرده و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا آب خورش کاملاً کشیده شده و جا بیفتد. پس از جا افتادن، شورجا خورش را در ظرف موردنظر ریخته و به همراه چلو سرو کنید.

در صورت تمایل، می توانید 30 گرم زرشک خیس و آبکش شده را در تابه ای حاوی روغن گرم تفت دهید و هنگام سرو به خورش بیفزایید.

منبع: لحظه نما
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۲
0
0
این غذا مشابه بز سرمه رفسنجانیها است با این تفاوت که در بز قرمه از کشک استفاده میشود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۱ - ۱۳۹۵/۰۶/۰۴
0
0
اسم اصلیش شوربا است و توسط کردهای شمال غرب یعنی همه کردهای آذربایجان غربی از جمله نقده پخته می شود قدیم ها جنبه خوراک داشت و با نان خورده می شد نه برنج
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار