این خورش می تواند غذای بسیار مناسبی برای میهمانی های نزدیك یا جمع های خودمانی و حتی مجالس رسمی باشد. این غذا 30%سبزیجات، 45% پروتین، 20% غلات را شامل می شود. خورش مرجو بیشتر در شهر طالقان تهیه می شود.
مواد لازم:
گوشت قرمز: 300گرم
عدس: 2پیمانه
پیاز 2عدد
سیب زمینی: 2عدد
آلو بخارا: 150گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
آبغوره: 1/5لیوان
فلفل: 1قاشق مرباخوری
نمک: 1قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
گوشت و پیاز را پخته و سیب زمینی نگینی شده،آلو بخارا و عدس پخته را به آن اضافه می کنیم. سپس رب را به همراه کمی روغن، زرد چوبه، نمک و فلفل تفت می دهیم و اواسط پخت به خورش ریخته و حرارت شعله را کاهش می دهیم تا خوب جا بیفتد. در مرحله آخر( 10 دقیقه آخر)، آبغوره را به عنوان چاشنی به خورش می افزاییم. صبر می کنیم تا جا بیفتد و بعد آن را در ظرف می کشیم و با پلو سرو می کنیم.نوش جان.
منبع: سیمای خانواده