آموزش پخت خورشت مرجو(خورش عدس)
کد خبر: ۴۶۱۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 August 16    -    ۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۷
غذای محلی طالقان:
امروز آموزش پخت خورش مرجو را برای شما در نظر گرفته ایم که نه تنها پخت آن بسیار راحت است و خواص زیادی را هم داراست، بلکه بسیار لذیذ و شكیل هم است.
آموزش پخت خورشت مرجو(خورش عدس)
 
این خورش می تواند غذای بسیار مناسبی برای میهمانی های نزدیك یا جمع های خودمانی و حتی مجالس رسمی باشد. این غذا 30%سبزیجات، 45% پروتین، 20% غلات را شامل می شود. خورش مرجو بیشتر در شهر طالقان تهیه می شود.
 
آموزش پخت خورش مرجو(خورش عدس) 
 
مواد لازم:
گوشت قرمز: 300گرم
عدس:   2پیمانه
پیاز  2عدد
سیب زمینی: 2عدد
آلو بخارا:  150گرم
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق سوپ خوری
آبغوره: 1/5لیوان
فلفل:  1قاشق مرباخوری
نمک: 1قاشق مرباخوری
 
طرز تهیه:
گوشت و پیاز را پخته و سیب زمینی نگینی شده،آلو بخارا و عدس پخته را به آن اضافه می کنیم. سپس رب را به همراه کمی روغن، زرد چوبه، نمک و فلفل تفت می دهیم و اواسط پخت به خورش ریخته و حرارت شعله را کاهش می دهیم تا خوب جا بیفتد. در مرحله آخر( 10 دقیقه آخر)، آبغوره را به عنوان چاشنی به خورش می افزاییم. صبر می کنیم تا جا بیفتد و بعد آن را در ظرف می کشیم و با پلو سرو می کنیم.نوش جان.
 
منبع: سیمای خانواده
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۱۸ - ۱۳۹۵/۰۵/۲۶
0
0
جالب اینکه طالقانی ها به عدس مرجو می گویند و مازندرانی ها مرجی می گویند. احتمالا واژه های مشترک دیگری هم هست که باید توسط متخصصین زبانشناسی بررسی گردد
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار