طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی
کد خبر: ۴۴۹۶
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2015 July 11    -    ۲۰ تير ۱۳۹۴ - ۱۰:۵۱
پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
طرز تهیه خورش خلال کرمانشاهی
 

موادلازم:


گوشت قرمز 300 گرم 
 
کره 1 قاشق غذاخوری

زرشک 1 لیوان

 پیاز 1 عدد

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

گلاب 5 قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده 1 فنجان

خلال بادام درشت 250 گرم

چوب دارچین 1 تکه کوچک

نمک و زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه :

پیاز را خرد کنید و زردچوبه بزنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس گوشت خرد شده را اضافه کنید ، تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

پس از تغییر رنگ گوشت رب گوجه فرنگی را اضافه کنید ، چند دقیقه تفت دهید سپس 4 لیوان آب بریزید و در قابلمه را ببندید تا با حرارت ملایم گوشت بپزد.

خلال بادام را حدود 10 دقیقه در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس 5 دقیقه داخل زعفران دم کرده خیس دهید ( مقدار کمی زعفران را بسایید و در آب جوش حل کنید و 15 دقیقه روی بخار اب قرار دهید تا دم بکشد و رنگ دهد ).

وقتی آب خورش کم شد خلال بادام ، زعفران و چوب دارچین را اضافه کنید ( باید به اندازه یک بند انگشت روی خورش آب باشد ) ، حرارت را بسیار کم کنید و حدود 30 دقیقه خورش را روی حرارت قرار دهید.

پس از این مدت زرشک ، گلاب و کره را به خورش اضافه نمائید و 30 دقیقه دیگر با حرارت کم و در باز اجازه دهید خورش کاملا جا بیفتد ، پس از پایان پخت چوب دارچین را خارج کنید و نمک غذا را اندازه کنید سپس در ظرف بریزید و بهمراه برنج سرو نمائید.

نکته ها : برای این خورش بهتر است از گوشت گوسفند استفاده کنید ، اگر پس از پخت آب خورش زیاد بود کمی حرارت را بالا ببرید تا آب اضافی آن بخار شود.

دلیل استفاده از چوب دارچین بجای پودر دارچین به این علت است که رنگ خورش تیره نشود ؛ در صورت تمایل میتوانید چند عدد لیمو عمانی همراه با اضافه کردن خلال بادام اضافه کنید.

ایران کوک
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
نسا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
0
2
به به چه خوشمزست
حسین
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
0
4
البته زرشکش حتما باید زرشک سیاه(خورشتی) باشه
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۱۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
0
1
روغن کرمانشاهی هم میخواهد
مهتاب سبز
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۵۱ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
0
0
به به
من تا حالا از این خورشت نخوردم
متشکرم باید تست بشه
جفری1
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۴۲ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
0
0
لازم دیدم که یادداشتش کنم و حتما به همسرم بگویم برایم درست کند
amir
|
-
|
۲۳:۰۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۲۰
0
1
زرشک سیاه نه زرشک قرمز.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار