طرز تهیه بال مرغ مراکشی با سس ماست
کد خبر: ۴۴۸۰۹
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 August 01    -    ۱۱ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۰

طرز تهیه بال مرغ مراکشی با سس ماست

برای تهیه تنها کافیه بال مرغ ها رو بعد از شستشو به روغن آغشته کنید و بعد همه فلفل قرمز و زیره سیاه و زنجبیل و دارچین و پاپریکا و زردچوبه رو باهم به بال ها اضافه میکنیم.
مواد لازم :

10 عدد بال و کتف
روغن مایع ۱/۵ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چای خوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
زیره سیاه 1 قاشق چای خوری
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
زنجبیل زمینی 1/4 قاشق چای خوری
زردچوبه 1/4 قاشق چای خوری
 
طرز تهیه بال مرغ مراکشی با سس ماست
 
طرز تهیه :

برای تهیه تنها کافیه بال مرغ ها رو بعد از شستشو به روغن آغشته کنید و بعد همه فلفل قرمز و زیره سیاه و زنجبیل و دارچین و پاپریکا و زردچوبه رو باهم به بال ها اضافه میکنیم. در نهایت هم در سینی فر میچینیم و فر رو در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا بالها به مدت ۴۰-۴۵ دقیقه کاملا بپزن و برشته بشن. اگه دیدی در این زمان کاملا برشته نشده میتونید کمی بیشتر بهش زمان بدید.

در نهایت هم بال ها رو از فر خارج کرده و در ظرف میچینیم. میتونید در کنارش از سیب زمینی سرخ کرده هم استفاده کنید.

طرز تهیه سس ماست :


برای سس ماست یک پیاله ماست هم زده رو با یک قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده و یک قاشق غذاخوری نعنای خرد شده و ۱ قاشق غذاخوری عسل و همچنین ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو مخلوط میکنیم و نصف قاشق چایخوری نمک و فلفل اضافه میکنیم و در کنار بال ها قرار میدیم.
آشپزی مثبت
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۲۲ - ۱۳۹۵/۰۵/۱۱
8
1
بعد با خوردن این غذا چنان چربی خونتان بالا می ره که باید یک هفته روزی نیم ساعت بدوید تا چربی اضافه از بین بره!!!!!!!!
آخرین اخبار