طرز تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان
کد خبر: ۴۲۰۵۷
تاریخ انتشار: 2016 July 05    -    ۱۵ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۴
پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید تره ها را از قبل بشویید و خرد کنید.
مواد لازم برای تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

تره خرد شده: یک کیلوگرم

پیاز متوسط: یک عدد

رب گوجه فرنگی: یک قاشق چای خوری

زرشک: نیم پیمانه

روغن مایع: به مقدار لازم

ادویه (زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، پودر لیمو): به میزان لازم
 
طرز تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان
 
طرز تهیه خورش تره غذای سنتی کردستان:

-پیاز را پوست کنید، بشویید و ریز خرد کنید

-تره ها را از قبل بشویید و خرد کنید.

-پیاز را داخل قابلمه با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.

-گوشت را اضافه کنید و بعد از کمی تفت دادن، حرارت را کم کنید.

-سپس ادویه را اضافه کنید و کمی تفت دهید. تره را اضافه کنید و بگذارید تا آب آن کمی تبخیر شود رب را بعد از ادویه به مواد بیفزایید و کمی سرخ کنید.

-بعد از آن کمتر از یک پیمانه آب گرم به مواد اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش کاملاً جا بیفتد.

-در انتها زمانی که شعله گاز را خاموش کردید، زرشک را اضافه کنید و ۵دقیقه اجازه دهید تا خورش جا بیفتد. با کمی سیب زمینی سرخ شده روی آن را تزئین کنید.
 
آشپزی مثبت
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار