نوشیدنی های خنک و خوشمزه برای بعد از افطار
کد خبر: ۴۱۱۷۰
تاریخ انتشار: 2016 June 28    -    ۰۸ تير ۱۳۹۵ - ۰۸:۱۱
حالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.
نوشیدنی های خنک و خوشمزه برای بعد از افطارحالا که ماه مبارک رمضان در فصل خیلی گرمی قرار گرفته است، نوشیدنی فوق‌العاده لیموناد ترش نعنایی را برای روزهای گرم تهیه کرده و در افطارتان میل کنید.

مواد لازم برای چای ترش:

چای ترش خشک: نصف فنجان
برگ نعنا: یک مشت
آب:‌4 فنجان
شربت نعنا: یک سوم تا سه چهارم فنجان

مواد لازم برای لیموناد:

آب لیمو ترش تازه: یک فنجان
آب: 4 و نیم فنجان
شربت نعنا: سه چهارم تا 1 فنجان

مواد لازم برای سیروپ نعنا:

شکر: یک و نیم فنجان
آب: یک و نیم فنجان
برگ نعنا: یک چهارم فنجان
 
نوشیدنی های خنک و خوشمزه برای بعد از افطار

آشنایی با روش تهیه لیموناد چای ترش نعنایی

طرز تهیه:


1-چای ترش و برگ‌های خرد شده نعنا را در قابلمه‌ای بزرگ ریخته و 4 فنجان آب اضافه کرده و در قابلمه را گذاشته 24 ساعت در یخچال بگذارید بماند .

2-چای را از صافی رد کنید و به اندازه‌ی دلخواه شربت نعنا بزنید . با یک سوم فنجان سیروپ شروع کنید و سپس متناسب با ذائقه‌ی خودتان شربت بیشتری اضافه کنید.

برای تهیه لیموناد:

آب لیمو ، آب و شربت نعنا را اضافه کرده و در صورت تمایل برای شیرین‌تر شدن می‌توانید شربت بیشتری اضافه کنید . لیموناد را در یخچال بگذارید خنک شود .

برای تهیه شربت نعنا :

1-در قابلمه ای متوسط شکر، آب و برگ‌های خرد شده نعنا را مخلوط کرده به جوش بیاورید تا شکر حل شود . سپس از روی حرارت برداشته و در قابلمه را15- 10 دقیقه بگذارید سپس بچشید اگر طعم نعنای شربت به اندازه ی کافی بود صافش کنید وگرنه 10 دقیقه دیگر یا بیشتر بگذارید بماند و مزه بدهد . شربت را کناری بگذارید تا به دمای اتاق برسد سپس در یخچال بگذارید خنک شود .

2-لیوان‌ها را یخ بریزید و به مقدار مساوی از لیموناد و چای ترش اضافه کنید و روی لیوان‌ها را با برگ‌های تازه نعنا و برش‌های لیمو تزئین کنید‌.
 
جام جم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار