کودکان کتابخوان پولدار می شوند
کد خبر: ۳۸۴۸۴
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2016 June 02    -    ۱۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۲:۱۸
کودکانی که هنگام رشد کتاب های زیادی در منزل دارند، پس از بلوغ و در بزرگسالی، درآمد بیشتری به دست می آورند. تأثیر آموزش بر میزان درآمد افراد را با بررسی تمایز موجود بین ساکنین مناطق شهری و روستایی و همچنین دسترسی این افراد به تعداد اندک یا زیاد کتاب ها در ده سالگی مطالعه شده است.
کودکان کتابخوان پولدار می شوند  محققان در این تحقیقات، زندگی بیش از شش هزار مرد بالغ را که در نیمه قرن بیستم ساکن 9 کشور اروپایی بودند، مورد بررسی و مطالعه قرار دادند.

این افراد بر اساس تعداد کتاب هایی که در زمان کودکی در خانه داشتند، در چهار گروه طبقه بندی شدند. گروه اول کمتر از ده عنوان کتاب، گروه دوم یک قفسه کتاب، گروه سوم یک کتابخانه تا صد عنوان کتاب و گروه چهارم دو کتابخانه یا بیشتر کتاب در خانه داشتند.
 
کودکان کتابخوان پولدار می شوند 

به طور کلی محققان تاثیر آموزش بر میزان درآمد افراد را با بررسی تمایز موجود بین ساکنین مناطق شهری و روستایی و همچنین دسترسی این افراد به تعداد اندک یا زیاد کتاب ها در ده سالگی مطالعه کردند.

با وجود این که ساکنین مناطق روستایی به طور جدی تحت تأثیر تغییرات نظام آموزشی و مدارس قرار داشتند، افرادی که در کودکی به تعداد زیادی کتاب دسترسی داشته اند، از درآمد قابل ملاحظه ای که در اثر کسب آموزش های اضافی به دست می آورند، بهره مند شده اند.
 
کودکان کتابخوان پولدار می شوند 

با وجود این، افزایش دوره تحصیل در مدارس به مدت یک سال، موجب افزایش درآمد افراد به میزان 9 درصد شده است.

البته افرادی که در کودکی به تعداد کمی کتاب دسترسی داشتند، در نتیجه افزایش یک سال تحصیلی، تنها 5 درصد درآمد اضافی به دست آورده اند؛ اما میزان افزایش درآمد در اثر یک سال تحصیل بیشتر، برای افرادی که در زمان کودکی به تعداد زیادی کتاب دسترسی داشتند، به 21 درصد می رسد. همچنین این افراد فرصت های شغلی بیشتر و بهتری را در شهرها به دست آورده اند.

به اعتقاد محققان علت تاثیرگذاری میزان دسترسی به کتاب در میزان درآمد افراد، تشویق آن ها به مطالعه و بهره مندی از تاثیرات مثبت مطالعه است؛ با وجود این ممکن است دسترسی یک کودک ده ساله به یک کتابخانه پر از کتاب، شاخصی از برتری اجتماعی و اقتصادی خانواده وی محسوب شود.
خبرنامه دانشجویان ایران
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۲ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
0
4
یکی از مهمترین سرگرمی های من از کودکی کتابخوانی بود و وقتی فکر می کنم می بینم خیلی و حتی کمی خارج از حد تصور کتاب خواندم چه در کتابخانه شخصی چه در کتابخانه کانون پرورش فکری و چه در کتابخانه شهر و دانشگاه ولی مثال نقض این مساله هستم البته اگر چندباری توسط یکعده حقخوری صورت نمی گرفت اوضاع خیلی تفاوت داشت و شاید مثال نقض نبودم.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۳۳ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۳
2
2
اقو ما از بچه گیا کتابخون بودیم
اما پولدار نشودیم

احتمالا مشکل تو جای دیگه است
ناشناس
|
United States
|
۱۵:۴۱ - ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
0
2
توی ایران برعکسه من که تو فامیل جزو بهترین ها تو درسم بودم در نتیجه ی سیستم غلط و توزیع هزینه ی نادرست در جامعه درامدم معمولی است و ان هایی که درس را ول کردند و دنبال کار ازاد رفتن خودشون رو گرفتن و صاحب خانه و ماشین شدند و خیلی از مایی که درس خوندیم و در بچه گی کتاب می خوندیم جلو زدن .
اگه مثل کشورهای پیشرفته بشه برنامه ریزی کرد برای اینده حرفتون رو قبول دارم ولی در کشور ما سه پ پول پررویی پارتی حرف اول رو میزنند. در اینجا روی استعداد ها برنامه ریزی نمیشه و اکثرا سرجای خود و در شغل مناسب استعداد و علاقه ی خود نیستند وگرنه اکثرا موفق بودن و جامعه ای زیبا داشتیم و این نتیجه ی کم کاری نهادهای مسئول است که بچه ها را به رشته ها و مسیرهایی که استعداد و علاقه دارند هدایت نمی کنند و تمام بچه ها در سنین ابتدایی استعداد سنجی نمی شوند و هدایت نمی شوند
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار