آیا خیار به کاهش وزنمان کمک می کند؟
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۳۶۵۲۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2016 October 07    -    ۱۶ مهر ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۴
bato-adv
bato-adv
برخی تحقیقات اظهار کرده اند استفاده از برنامه غذایی سرشار از سبزیجات می تواند به حفاظت بدن از بیماری های قلبی و عروقی کمک کند. برنامه های غذایی سرشار از سبزیجات، نشان داده اند می توانند به طول عمر بیشتر کمک کنند و خطر بیماری های قلبی و عروقی را کاهش دهند.
 
 
  به گزارش «تابناک باتو»؛ خیار را به عنوان غذایی سرشار از آب و منبع بسیاری از ویتامین ها و مینرال ها می شناسیم. بیشتر خیار از آب تشکیل شده، بنابراین ارزش کالری اش بسیار پایین است. دو نوع اصلی خیار وجود دارد؛ خیارهایی که آماده خوردن هستند و در بیشتر میوه فروشی ها آنها را پیدا می کنید و خیارهای بسیار کوچکی که با آنها خیارشور درست می کنند.

خیارها در همان خانوده ملون و کدو مسما قرار دارند و در واقع به عنوان یک میوه در نظر گرفته می شوند، نه سبزیجات. از آنجا که کالری خیار بسیار پایین است و مواد مغذی اش بالا، می توانند برای کاهش وزن مفید واقع شوند.

استفاده از برنامه غذایی سرشار از میوه و سبزیجات مزایای زیادی را به همراه خود دارد، که شامل کاهش وزن نیز می شود.

تراکم انرژی پایین، تراکم مواد غذایی بالا


100 گرم خیار یا یک لیوان، تنها حدود 15 کالری دارد آن هم بدون چربی.

این مقدار خیار حدود یک گرم فیبر، 150 میلی گرم پتاسیم، و مقدار بسیار کمی کلسیم، آهن، منیزیم، زینک، ویتامین C، ویتامین های گروه B، و 16 میکرو گرم از ویتامین K به بدن می رساند.

استفاده از برنامه غذایی با تراکم پایین انرژی می تواند به کاهش وزن کمک کند. خوردن غذاهای کم کالری و سرشار از آب مانند خیار، کمک می کند بعد از خوردن احساس سیری کنید.

در یک تحقیق که سال 2007 انجام گرفت، به دو گروه رژیم هایی داده شد که در هر دو چربی بسیار کمی در نظر گرفته شده بود، اما تنها برنامه یک گروه هم کم چرب بود هم حاوی میوه و سبزیجات. در پایان دوره یک ساله مشخص شد گروهی که میوه و سبزیجات زیادی مصرف می کردند کمتر دچار احساس گرسنگی شدند. هر دو گروه وزن کم کردند اما گروهی که میوه و سبزیجات زیادی مصرف می کردند، برنامه شان در کل حاوی تراکم انرژی پایین تری بود.

اضافه کردن میوه و سبزیجات بیشتر به برنامه غذایی می تواند کمکتان کند کمتر کالری دریافت کنید، مخصوصا اگر جایگزین غذاهایی با کالری بالا شوند.