طرز تهیه لقمه اسفناج
کد خبر: ۳۶۱۲۱
تاریخ انتشار: 2016 May 08    -    ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۰
پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید.
مواد لازم:

تخم‌مرغ یک عدد
بیکینگ‌پودر ۱/۴ قاشق چایخوری
نمک و فلفل و آرد سفید به میزان لازم
ماست و روغن مایع و آرد ذرت از هر کدام یک پیمانه
سرکه یک قاشق غذاخوری

مواد لازم میانی:

پنیر سفید ۵۰ گرم
کره یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز یک عدد

طرز تهیه لقمه اسفناج

طرز تهیه:

پیاز را خرد کرده و با کره تفت دهید تا نرم شود. اسفناج‌های خردشده را اضافه کرده و تفت دهید. نمک و فلفل بزنید. از روی حرارت برداشته و پنیر خردشده را به آن افزوده و مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ، آرد ذرت، بیکینگ‌پودر، سرکه، روغن، ماست، نمک و فلفل را ریخته و با هم مخلوط کنید و آرد سفید را تا زمانی که خمیر یک‌دستی شود و به دست نچسبد اضافه نمایید. خمیر را کمی ورز دهید.  بعد از آن به اندازه یک گردو برداشته و در کف دست باز کرده و از مایه اسفناج  کمی در آن گذاشته، خمیر را جمع کرده و در سینی فر چرب شده قرار دهید. روی آنها زرده تخم‌مرغ زده و در فری که از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا روی آنها طلایی شود.

آشپزی مثبت

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار