مواد اولیه
کش: ۱عدد
ظرف با ارتفاعی به اندازه نی: ۱عدد
رنگ خوراکی: ۱۵ قطره
نی قابل انعطاف: به میزان دلخواه
پودرژله: ۲ بسته
آب جوش: ۳ فنجان
ژلاتین: ۲۰ تا ۲۴ قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته: ۳/۴فنجان
طرز تهیه ۱- در ظرفی پودر ژلاتین و ژله را با آب جوش مخلوط کنید و بگذارید تا ولرم شود.
۲- رنگ خوراکی و خامه فرم گرفته را به محلول (که ولرم است) اضافه کنید.
۳-
نیها را به صورت عمودی در کنار یکدیگر قرار دهید و در ظرف بگذارید.
میتوانید برای اینکه بهتر کنار هم قرار بگیرند، آنها را با کش ببندید.
هرچه قطر ظرف شما کمتر باشد، بهتر است. در واقع بهتر است کل ظرف را با نی
پر کنید تا فضای خالی نداشته باشید.
۴- مایع ژله را مانند شکل زیردر نیها بریزید و بگذارید سفت شود.
۵-
برای بیرون آوردن پاستیلهای کرمی روشهای متعددی وجود دارد. میتوانید با
استفاده از وردنه! این کار را انجام دهید. وردنه را روی نیها بکشید یا با
استفاده از آب گرم پاستیل را از نی خارج کنید.
منبع: سوران