«اختصاصی تابناک باتو»امروز تصمیم داریم شما را با مراحل پخت یک کیک خوشمزه با طعم موز آشنا کنیم. برای دانستن مراحل تهیه این کیک، با ما همراه باشید.
جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
نمک: کمی
کره: نصف پیمانه
شکر: سه چهارم فنجان
تخم مرغ: یک عدد
موز رسیده: یک عدد
ماست: دو قاشق
وانیل: نصف قاشق چایخوری (می توان از عصاره وانیل هم استفاده کرد)
طرز تهیه:
ابتدا همه مواد را از نیم ساعت قبل در دمای محیط قرار می دهیم. فر را از قبل روی حرارت 350 درجه فارنهایت تنظیم می کنیم. بعد موز را با پشت چنگال در یک ظرف، له می کنیم.
آرد، نمک و جوش شیرین را در ظرفی جداگانه با یکدیگر مخلوط و در آخر الک می کنیم.
کره و شکر را جداگانه با یکدیگر مخلوط می کنیم. در ظرفی جداگانه تخم مرغ را کامل می زنیم تا یکدست شود بعد آن را به مخلوط کره و شکر، اضافه می کنیم. در آخر، موز له شده را به این مواد می افزاییم.
ماست و وانیل یا عصاره وانیل را به مخلوط فوق، اضافه می کنیم.
مواد را خوب مخلوط می کنیم و بعد مخلوط آرد و جوش شیرین و نمک را در چند مرحله به آرامی به مواد قبلی اضافه کرده و هم می زنیم. مایه کیک به دست آمده را داخل قالب مستطیل شکل می ریزیم.
قالب را در فری که از قبل روشن کرده بودیم، قرار می دهیم و 45 دقیقه به کیک زمان می دهیم تا پخته شود. در این فاصله، نباید در فر را باز کرد. بعد از 45 دقیقه یک چنگال یا چاقو را داخل کیک فرو می بریم و اگر مواد کیک به آن نچسبید، کیک ما پخته شده است.
اجازه می دهیم کیک کاملا سرد شود، سپس آن را برش می زنیم.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: cooking.jingalala