مواد لازم:
آرد: دو و نیم پیمانه
شکر: سه پیمانه
روغن: یک دوم پیمانه
شیر: یک پیمانه
شیره خرما: سه قاشق سوپخوری
پودر نارگیل: یک و نیم پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا شیر، شیره خرما، شکر و روغن را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار می دهیم. بعد آن را هم می زنیم تا شکر حل شده و مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
سپس آرد را کم کم به آن اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا مواد ما به شکل خمیر درآید.
کف قالب را چرب کرده و روی آن پودر نارگیل می پاشیم و بعد خمیر آماده شده را به شکل زیر به آن اضافه می کنیم.
در صورت تمایل می توان روی این مواد، گردوی و پسته خرد شده اضافه کرد.
قالب را در فر با درجه حرارت 150 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار می دهیم.
پس از آماده شدن آن را به شکل دلخواه برش می دهیم.
این شیرینی یکی از شیرینی های پرطرفدار در شهر نجف اشرف و سوغات این شهر می باشد و در ایام ماه مبارک رمضان، دسر مناسب و مقوی ای می باشد.
تهیه و ترجمه: تابناک باتو
فارسی را پاس بداریم
من دو بار از نجف و کربلا این شرینی را خریدم خیلی خوش مزه است
سری اول زیاد خریدم بیش از یک سال تو یخچالمون موند و هر چند وقت یکدفعه ازش میخوردم خوبیش این بود که اصلا خراب نشد و کپک نزد فقط یه مقدار رویش سفت شده بود ولی تو ماکروفر میذاشتم نرم میشد
امیدوارم با این دستور پخت بتونیم به همان خوشمزگی که عراقی ها درست میکنن ما هم درست کنیم