طرز تهیه همبرگر کباب شده + فوت و فن
کد خبر: ۳۳۵۴۳۳
تاریخ انتشار: 2025 February 25    -    ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۴

طرز تهیه همبرگر کباب شده + فوت و فن

برگر‌ها جزو فست فود‌ها و غذا‌های بسیار پرطرفدار محسوب می‌شوند. به ویژه وقتی این برگر‌ها بر روی آتش کباب شوند. همبرگر‌های کبابی نه تنها طعمی لذیذ و متفاوت دارند، بلکه نسبت به برگر‌هایی که در روغن سرخ می‌شوند کم کالری‌تر هستند و برای افرادی که رژیم خاصی دنبال می‌کنند غذایی سالم به حساب می‌آیند.

طرز تهیه همبرگر کباب شده + فوت و فن

«تابناک با تو» - برگر‌ها جزو فست فود‌ها و غذا‌های بسیار پرطرفدار محسوب می‌شوند. به ویژه وقتی این برگر‌ها بر روی آتش کباب شوند. همبرگر‌های کبابی نه تنها طعمی لذیذ و متفاوت دارند، بلکه نسبت به برگر‌هایی که در روغن سرخ می‌شوند کم کالری‌تر هستند و برای افرادی که رژیم خاصی دنبال می‌کنند غذایی سالم به حساب می‌آیند.

مدرس وکارشناس آشپزی طرز تهیه همبرگر کباب شده را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.

آماده سازی: ۶۰ دقیقه

پخت: ۱۰ دقیقه

تعداد: ۴ نفر

مواد لازم:

گوشت گاو کم چرب و چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز متوسط: یک عدد

سیر: ۲ حبه

پاپریکا: یک قاشق چایخوری

پودر دارچین: نصف قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه:

۱. گوشت چرخ‌کرده را همراه پاپریکا، دارچین، نمک و فلفل در یک کاسه بزرگ ترکیب کنید.

۲. پیاز رنده و سیر له شده را به گوشت بیفزایید و با دست ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. سپس مواد را یک تا ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

۴. بعد از گذشت زمان لازم از مخلوط گوشت، همبرگر‌هایی گرد با قطر مناسب ایجاد کنید.

۵. همبرگر‌ها را روی گریل یا منقل باربکیو قرار دهید و از هر طرف ۴ تا ۵ دقیقه گریل کنید.

نکته: گریل کردن و کبابی کردن همبرگر چربی‌های اضافی آن را از بین می‌برد. ادویه‌ها نیز در کاهش چربی اضافی نقش مهم دارند.

طرز تهیه همبرگر کباب شده + فوت و فن

منبع: همشهری آنلاین

آخرین اخبار