لوبیا پلو یکی از انواع غذاهای سنتی و بسیار پر طرفدار ایرانی است که با مواد غذایی متنوعی تهیه می شود. پلو شاه عباسی، غذای اصیل و خوشمزه از دوران قاجار، که با نامهای قیمه لاپلو و لوبیا پلو نیز شناخته میشود و در میان ایرانیان جایگاه ویژهای دارد.
لوبیا پلو را به سلیقه خود می توانید به همراه گوشت قرمز یا گوشت مرغ درست کنید،پس برای مشاهد مرحله به مرحله این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو |
برنج |
۲ پیمانه |
لوبیا سبز |
۳۰۰ گرم |
گوشت چرخ کرده |
۲۰۰ گرم |
رب گوجه |
۱ قاشق غذا خوری |
پیاز |
۱ عدد |
نمک |
به میزان لازم |
فلفل سیاه |
به میزان لازم |
زعفران |
به میزان لازم |
زردچوبه |
به میزان لازم |
پاپریکا |
به میزان لازم |
پودر دارچین |
به میزان لازم |
طز تهیه لوبیا پلو
مرحله اول
برای درست کردن لوبیا پلو خوشمزه و مجلسی ابتدا پیاز را نگینی خرد کنید و در ماهیتابه با کمی روغن تفت دهید کمی که سبک شد بهش گوشت چرخکرده اضافه کنید سپس بهش ادویه که شامل؛ نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، پودر دارچین و زردچوبه هست.
مرحله دوم
را اضافه کنید و تفت دهید در ادامه لوبیا خرد شده را اضافه کنید و مجدد تفت دهید و در آخر رب گوجه را اضافه کنید تفت دهید تا رنگ رب گوجه باز شود و سپس در تابه را بگذارید تا مواد بپزد.
مرحله سوم
حالا برنج را آبکش کنید کف قابلمه سیب زمینی برش خورده یا نان را بچینیند برنج را روی سیب زمینی ها بریزید و سپس یک لایه از مواد گوشتی و کمی زعفران اضافه کنید.
مرحله چهارم
این کار را تا آخر انجام دهید تا مواد تمام شد در قابلمه را بگذارید تا غذا با شعله ملایم آماد شود حدودا 40 دقیقه زمان میبرد تا لوبیا پلو دم بکشد وقتی آماده شد در ظرف مورد نظر با سالاد شیرازی سرو کنید و با عشق نوش جان کنید.
برترین ها