ترش و شیرین، خانگی و شرکتی، بهداشتی و غیربهداشتی... فرقی ندارد، لواشک برای ما ایرانیها از آن دسته تنقلاتی است که همهجورهاش را دوست داریم و همین که آلوها و آلبالوها روی درختها سبز میشوند، دست بهکار میشویم و سینیهای لواشک را روی پشتبامها علم میکنیم.
این خوراکی دوستداشتنی ایرانی البته مدتی هم هست که در شبکههای اجتماعی در دنیا مشهور شده و حتی همین چند وقت پیش بلاگرها در تیکتاک و اینستاگرام از لواشک خوردنشان فیلم میگرفتند و به اشتراک میگذاشتند تا عده زیادی قفسههای فروشگاهها را برای خرید لواشک زیرورو کنند که همینطور هم شد.
حالا هم سایت تخصصی «اطلسمزه» که در زمینه انواع غذاها و خوردنیها پژوهش میکند و شهرتی جهانی دارد، در حساب اینستاگرامی خود، پستی از طرز تهیه لواشک منتشر کرده و نوشته: «لواشک یک چرم میوه سنتی ایرانی است که از پختن و پوره کردن میوهها تهیه میشود و سپس مخلوط را بهصورت نازک پخش میکنند تا در آفتاب یا آبگیر خشک شود. این میانوعده جویدنی و ترش را میتوان از میوههای مختلفی مانند آلو، زردآلو، آلبالو، سیب یا انار تهیه کرد. این فرایند منجر به یک ورقه متراکم و طعمدار میشود که به قطعات بریده میشود و بهعنوان یک خوراکی غلیظ از آن لذت میبرند. لواشک در آشپزی ایرانی محبوب است و بهخاطر طعمهای طبیعی و غلیظ میوهاش مورد استقبال قرار میگیرد.»
همشهری آنلاین