طرز تهیه پرده پلو ترکیه‌ای به روش سنتی
کد خبر: ۳۲۶۱۰۴
تاریخ انتشار: 2024 October 18    -    ۲۷ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵

طرز تهیه پرده پلو ترکیه‌ای به روش سنتی

پرده پلو یا (perde pilaf) یک پلوی قاطی ترکیه‌ای و متعلق به یکی از شهرهای جنوب شرق کشور ترکیه به نام «سیرت» است. در این پلو مخلوط، «پرده» درواقع به خمیری اشاره دارد که پلو را می‌پوشاند و پنهان می‌کند.

پرده پلو یا (perde pilaf) یک پلوی قاطی ترکیه‌ای و متعلق به یکی از شهرهای جنوب شرق کشور ترکیه به نام «سیرت» است. در این پلو مخلوط، «پرده» درواقع به خمیری اشاره دارد که پلو را می‌پوشاند و پنهان می‌کند.

 
 

طرز تهیه پرده پلو ترکیه‌ای به روش سنتی

 پرده پلو یا (perde pilaf) یک پلوی قاطی ترکیه‌ای و متعلق به یکی از شهرهای جنوب شرق کشور ترکیه به نام «سیرت» است. در این پلو مخلوط، «پرده» درواقع به خمیری اشاره دارد که پلو را می‌پوشاند و پنهان می‌کند. از دیگر مشخصه‌های بارز پرده پلو، وجود بادام سفید روی خمیر، کشمش یا مویز و در برخی مواقع مغز کاج در این پلوی مجلسی است. این غذای برنجی مجلسی را برای غذای شام یا ناهار می‌توانید تهیه کنید. در این مقاله از سرویس آشپزی در مجله کوروش ما طرز تهیه پرده پلو خوشمزه و مجلسی به روش اصلی سنتی ترکیه ای را به شما آموزش می‌دهیم.

آخرین اخبار