طرز تهیه آش شیله عدس اصل تبریزی
کد خبر: ۳۲۵۵۵۴
تاریخ انتشار: 2024 October 11    -    ۲۰ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۵

طرز تهیه آش شیله عدس اصل تبریزی

آذربایجان شرقی یکی از استان‌هایی است که غذا‌های متنوع و خوشمزه آن طرفداران زیادی هم در این استان و هم در دیگر نقاط ایران دارد. آش شیله عدس تبریز یکی از آش‌های ساده و سبک آذربایجان شرقی است که جزو بهترین و ساده‌ترین غذا‌های آبکی برای سرماخوردگی محسوب می‌شود.

طرز تهیه آش شیله عدس اصل تبریزی + مواد لازم (نمناک

«تابناک با تو» - آش شیله عدس یکی از غذا‌های محبوب و سنتی شهر تبریز است که با طعمی لذیذ و مقوی، جایگاه ویژه‌ای در سفره‌های آذربایجانی‌ها دارد.

آموزش آش شیله عدس تبریز، غذای خوشمزه فصل سرما

آذربایجان شرقی یکی از استان‌هایی است که غذا‌های متنوع و خوشمزه آن طرفداران زیادی هم در این استان و هم در دیگر نقاط ایران دارد. آش شیله عدس تبریز یکی از آش‌های ساده و سبک آذربایجان شرقی است که جزو بهترین و ساده‌ترین غذا‌های آبکی برای سرماخوردگی محسوب می‌شود و بسیار سبک، خوشمزه و زودهضم بوده و پیش غذای مناسبی در کنارغذا‌های محلی مثل کوفته تبریزی است.

اگر در فصول سرد سال برای پیشگیری از سرماخوردگی آش عدس با آرد تهیه کرده و طرز تهیه آش عدسی ساده و طرز تهیه اش عدس و رشته را مناسب می‌دانید، شما را در این بخش از آموزش آشپزی با یک رسپی متفاوت آشنا می‌کنیم.

طرز تهیه آش شیله عدس اصل تبریزی + مواد لازم (نمناک

مواد لازم آش شیله عدس ساده

برای تهیه آش عدس و بلغور شما به مواد لازم زیر نیاز دارید که عبارتند از:

مواد لازم    مقدار

عدس    ۲ پیمانه
برنج    نصف پیمانه
بلغور گندم (یارما)    نصف پیمانه
تره ریز شده    ۱ پیمانه
پیازچه ریز شده    ۲ پیمانه
گوجه فرنگی درشت رنده شده    ۴ عدد
پیاز متوسط    ۲ عدد
آب مرغ    ۲ لیوان
آب    ۲ لیوان

طرز تهیه آش شیله عدس اصل تبریزی + مواد لازم (نمناک

طرز تهیه آش شیله عدس

- دو تا سه ساعت برنج، عدس و بلغور گندم را به صورت جداگانه خیس دهید.
- پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد کنید.
- پیاز نگینی شده را با کمی روغن در قابلمه تفت دهید.
- بعد از این که پیاز کمی طلایی‌رنگ شد، مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید تا بوی خامیش گرفته شود.
- عدس خیس داده شده را آبکش کرده و با ۲ لیوان آب و آب مرغ داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
- بعد از نیم پز شدن عدس، برنج و بلغور را به قابلمه بیافزایید.
- در این مرحله از طرز تهیه آش عدس برای سرماخوردگی، تره را اضافه کنید.
- پس از شکفته شدن برنج، پیازچه و گوجه رنده شده را اضافه کنید.
- اجازه دهید که آش کاملا بپزد و جا بیفتد.
- آش شیله عدس را در ظرف مناسب سرو ریخته و با جعفری و پیازداغ تزئین کرده و نوش جان کنید.

طرز تهیه آش شیله عدس اصل تبریزی + مواد لازم (نمناک

نکات مهم طرز تهیه آش شیله عدس با بلغور و برنج

- مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۶ نفر مناسب میباشد.
- عدس نسبت به برنج و بلغور دیرتر می‌پزد، پس در طرز تهیه آش عدسی ساده باید ابتدا عدس را نیم پز کنید.
- در حین پخت مدام آش را هم بزنید تا ته نگیرد.
- بجای آب مرغ و آب معمولی در تهیه این آش میتوانید ۴ عدد گالینابلانکای مرغ را در ۶ لیوان آب جوش حل و استفاده کنید.
- آش شیله عدس را می‌توانید در وعده پیش غذا، ناهار، شام و به عنوان افطار میل کنید.

منبع: نمناک

آخرین اخبار