تجربه یک طعم فوق العاده و مجلسی در تابه
کد خبر: ۳۲۴۰۷۸
تاریخ انتشار: 2024 September 22    -    ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵

تجربه یک طعم فوق العاده و مجلسی در تابه

کباب تابه‌ای، یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که هم در مهمانی‌ها خودنمایی می‌کند و هم در وعده‌های غذایی روزمره جایگاه ویژه‌ای دارد. طرز تهیه این کباب خوشمزه بسیار ساده است و با کمی حوصله می‌توانید یک غذای لذیذ و آبدار را در خانه آماده کنید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

کباب تابه‌ای، یکی از محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که هم در مهمانی‌ها خودنمایی می‌کند و هم در وعده‌های غذایی روزمره جایگاه ویژه‌ای دارد. طرز تهیه این کباب خوشمزه بسیار ساده است و با کمی حوصله می‌توانید یک غذای لذیذ و آبدار را در خانه آماده کنید. در ادامه، طرز تهیه مرحله به مرحله کباب تابه‌ای را به شما آموزش می‌دهیم.

تجربه یک طعم فوق العاده و مجلسی در تابه

مواد لازم برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۲ عدد بزرگ

گوجه فرنگی: ۴ عدد متوسط

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

سیب زمینی: ۲ عدد متوسط

آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری

زعفران دم کرده: ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی

روغن و زردچوبه: به اندازه کافی

دستور پخت

آماده‌سازی مایه کباب

رنده کردن پیاز و مخلوط کردن مواد: پیاز را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط کنید.

ورز دادن مایه کباب: مواد را به خوبی ورز دهید تا یکدست شوند. برای طعم بهتر، می‌توانید مایه کباب را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.

سرخ کردن کباب

گرم کردن تابه: تابه را روی حرارت قرار داده و کمی روغن بریزید.

پختن کباب: مایه کباب را در تابه پهن کرده و به دلخواه برش بزنید. هر دو طرف کباب را به خوبی سرخ کنید.

تهیه سس کباب

تفت دادن رب گوجه فرنگی: رب گوجه فرنگی را در تابه تفت دهید تا رنگ آن سرخ شود.

آماده کردن سس: به رب گوجه فرنگی، آب، زعفران دم کرده، آبلیمو و فلفل سیاه اضافه کنید و مخلوط کنید.

تزیین و سرو

اضافه کردن سس به کباب: سس را به کباب اضافه کرده و درب تابه را ببندید تا سس به خورد کباب برود.

پختن گوجه فرنگی: گوجه فرنگی‌ها را نصف کرده و در کنار کباب قرار دهید تا بپزند.

سرو کباب: کباب را در ظرف مورد نظر سرو کرده و با گوجه فرنگی و سیب زمینی سرخ شده تزیین کنید.

نکات مهم

کباب تابه‌ای بدون روغن: برای پخت کباب بدون روغن، از تابه چدنی یا گریل استفاده کنید.

کباب تابه‌ای زعفرانی: برای عطر و طعم بیشتر، می‌توانید از زعفران دم کرده و کره آب شده استفاده کنید.

کباب تابه‌ای آبدار: برای داشتن کباب آبدار، با حرارت ملایم کباب را سرخ کنید و به آن زمان کافی بدهید.

با رعایت این نکات ساده، می‌توانید یک کباب تابه‌ای خوشمزه و مجلسی را در خانه تهیه کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

دانشیاری

 
 
آخرین اخبار