طرز تهیه رولت تخم مرغ و اسفناج
کد خبر: ۳۱۳۶۹
تاریخ انتشار: 2016 March 22    -    ۰۳ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۸
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم می‌زنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ می‌کنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.
طرز تهیه رولت تخم مرغ و اسفناجمـواد لازم:

 تخم‌مرغ   دو عدد
 شیر     یک فنجان
 آرد   یک قاشق غذاخوری
 پودر سیر    یک قاشق چای‌خوری
 اسفناج   30شاخه
 قارچ حلقه شده   یک بسته کوچک
پنیر پارمزان (هر نوع پنیری که بتوانید رنده کنید)    به میزان لازم
 


روش تهیه:

 ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با شیر، آرد و پودر سیر خوب هم می‌زنیم، سپس این مایه را در یک تابه تفلون با کمی روغن آن قدر سرخ می‌کنیم تا دو طرفش قرمز رنگ شود.
ورقه سرخ شده را در بشقابی گذاشته و در همان تابه قارچ و اسفناج را تفت داده و سپس وسط ورقه سرخ شده می‌ریزیم و پنیر می‌پاشیم.
 املت را رول (لوله) کرده و بار دیگر روی آن پنیر رنده شده می‌ریزیم.

آشپزی مثبت

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار