چگونه از سلامت کنسرو ماهی مطمئن شویم
کد خبر: ۳۰۹۹
تعداد نظرات: ۶ نظر
تاریخ انتشار: 2015 June 25    -    ۰۴ تير ۱۳۹۴ - ۰۹:۳۵
این غذاها همان قدر که می توانند سالم و مقوی باشند، می توانند مسموم و خطرناک باشند. نه تنها ماهی که همه غذاهای کنسرو شده، به دلیل شرایط تهیه و نبود هوا در داخل قوطی مستعد تولید نوعی باکتری هستند که سمی مهلک و بسیار خطرناک وارد غذا می کند.

,خرید کنسرو ماهی سالم, راهنمای خرید کنسرو ماهی, سالم بودن کنسرو ماهی,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری

اگر چه کنسرو ماهی یکی از پر مصرف ترین و محبوب ترین غذاهای دریایی دنیاست، اما امروز از این خوراکی گرفته تا انواع خورشت و خوراک به صورت کنسروی تولید می شود. این غذاها همان قدر که می توانند سالم و مقوی باشند، می توانند مسموم و خطرناک باشند. نه تنها ماهی که همه غذاهای کنسرو شده، به دلیل شرایط تهیه و نبود هوا در داخل قوطی مستعد تولید نوعی باکتری هستند که سمی مهلک و بسیار خطرناک وارد غذا می کند. شما می توانید قبل از بازکردن در قوطی از سلامت آن مطمئن شوید.

,خرید کنسرو ماهی سالم, راهنمای خرید کنسرو ماهی, سالم بودن کنسرو ماهی,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری

اولین نشانه برای سلامت هر غذایی تاریخ تولید و انقضا آن است


1- اولین نشانه برای سلامت هر غذایی تاریخ تولید و انقضا آن است. تازه ترین محصولات را بخرید و اگر قرار است کنسرو خریداری شده مدت ها در انبار بماند، توجه کنید که تاریخ انقضا آن رو به پایان نباشد. توجه به علائم بهداشتی مثل پروانه تولید از وزارت بهداشت هم یکی از مواردی است که حین خرید هر محصول غذایی باید به آن توجه کنید.

,خرید کنسرو ماهی سالم, راهنمای خرید کنسرو ماهی, سالم بودن کنسرو ماهی,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری

اگر بعد از 20 دقیقه جوشیدن متوجه شدید که غذا طعم و رنگ طبیعی ندارد، حتما آن را دور بریزید


2- یک راه بسیار ساده و قطعی برای حصول اطمینان از سالم بودن کنسرو ماهی یا هر غذای کنسروی دیگر (جز کمپوت میوه) این است که حتما آن را به مدت 20 دقیقه در آب بجوشانید. باکتری خطرناک داخل کنسرو در این مدت به طور کامل از بین رفته و غذای شما سالم خواهد بود. ممکن است در فرایند تولید، حمل و جابجایی یا نگهداری در فروشگاه ماده غذایی داخل قوطی کنسرو فاسد شده باشد. اگر بعد از 20 دقیقه جوشیدن متوجه شدید که غذا طعم و رنگ طبیعی ندارد، حتما آن را دور بریزید.

,خرید کنسرو ماهی سالم, راهنمای خرید کنسرو ماهی, سالم بودن کنسرو ماهی,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری

کوچکترین نشتی غذا به بیرون از قوطی کل غذا را فاسد کرده است و چنین محصولی را مصرف نکنید


3- قوطی یا ظرف های آلومینیومی بسته بندی غذای کنسروی باید کاملا سالم، بدون زنگ زدگی و نشتی باشند. مطمئن باشید کوچکترین نشتی غذا به بیرون از قوطی کل غذا را فاسد کرده است و چنین محصولی را مصرف نکنید.

,خرید کنسرو ماهی سالم, راهنمای خرید کنسرو ماهی, سالم بودن کنسرو ماهی,نکات آشپزی و نکات آموزنده در خانه داری

کنسرو ماهی را در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار کنید


4- اگر تعداد زیادی کنسرو ماهی یا غذای کنسروی خریده اید، آنها را در جای خشک و تاریکی مثل کابینت انبار کنید. این مواد در بیرون از یخچال فاسد نمی شوند، اما رطوبت داخل یخچال می تواند باعث زنگ زدگی بسته غذا و در نتیجه فساد آن شود. اگر از غذای کنسروی چیزی باقی ماند، آن را در یک ظرف شیشه ای در دار داخل یخچال نگهدارید.


نکات و هشدارها
غذاهای کنسرو شده، سالم، در دسترس و آماده هستند. محصول خریداری شده تازه، با بسته بندی خوب و البته 20 دقیقه جوشیدن در آب می تواند یک وعده غذای سالم و بسیار مقوی باشد.

آکاایران

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
هوشمند
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۰۰ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
2
4
اطلاعات بسیار مفیدی بود. ممنون و تشکر
الیاس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
2
2
آیا این سم در کمپوت ها هم ایجاد میشود؟
پاسخ ها
ناشناس
| |
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
منظور از سم .بیماری botulism (بوتولیسم) است که ناشی از یک نوع باکتری است که فقط در کنسرو های حاوی پروتین مثل گوشت دام ومرغ و ماهی ایجاد می شود.پس در کمپوت میوه ایجاد نمیشود.
سعید
| |
۲۱:۳۸ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۷
بله تنها محدود به فراورده های گوشتی نیست در کمپوتها و کنسروهای غیر گوشتی مثل ذرت و ... هم می تواند ایجاد شود ... حتی در مواد غذایی غیر کنسروی مثل عسل هم این باکتری میتواند فعالیت کند. منبع ویکی پدیا
https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%D9%88%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%B3%D9%85
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
0
9
این راهم اضافه کنید
اگر درب کنسرو باد کرده بود حتما آنرا نابود کنید
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۴۹ - ۱۳۹۴/۰۴/۰۴
0
10
بعضا از روغن هاي غيراستاندار در توليد كنسروماهي استفاده مي كنند كه مضر است
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار