نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا
کد خبر: ۲۸۹
تاریخ انتشار: 2015 May 03    -    ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۵
این افراد ثروتمندانی هستند که کارهای نیکوکارانه انجام می‌دهند.
بیل گیتس، آمریکا

نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا


مبلغ اهدا: ۲۸ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: ۶۶ میلیارد دلار آمریکا

گیتس که با مایکروسافت شهرت جهانی دارد، به طور مدام به بخش علوم کامپیوتری دانشگاه هاروارد، کتابخانه‌ها، مدارس و مراکز خیریه شهر سیاتل کمک مالی می‌کند. کمک‌های خیرخواهانه اصلی او در سال ۱۹۹۹ میلادی هنگامی که ۱۶ میلیارد دلار برای ساخت موسسه خیریه هزینه کرد و بعد‌ها با کمک‌های مالی خود گیتس و وارن بافت این مرکز به یکی از بشردوستانه‌ترین موسسه‌های دنیا تبدیل شد. در میان پیشگامی‌های اصلی او باید به هزینه ۱۰ میلیارد دلار برای واکسیناسیون بیماران از مالاریا گرفته تا مننژیت در طول یک دهه اشاره کرد.


وارن بافت، آمریکا

نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا


مبلغ اهدا: ۱۷. ۲۵ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: ۴۶ میلیارد دلار آمریکا

سال‌های طولانی بافِت اصرار داشت که پس از مرگش همه ثروت خود را خواهد بخشید اما قبل از آن نه. اما ناگهان نظرش تغییر یافت و در سال ۲۰۰۶ میلادی قول داد تا در طول ۲۰ سال بیش از ۳۰ میلیارد دلار به موسسه خیریه گیتس کمک کند. در سال ۲۰۱۲ میلادی، او از سهام در گردش شرکت برکشایر هاتاوی حدود ۱. ۵ میلیارد دلار به دست آورد. او در سال ۲۰۱۰ میلادی به همراه گیتس موسسه Giving Pledge را راه اندازی کردند که به واسطه آن، ۹۲ فرد ثروتمند در حرکت‌های خیرخواهانه آن‌ها ثبت نام و همکاری می‌کنند. بافت در ماه آگوست مصادف با سالروز تولد خود مبلغ ۳ میلیارد از سهامش را به موسسات حمایت از کودکان بخشید.


گوردون مور، آمریکا

نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا


مبلغ اهدا: ۵ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: ۴. ۸ میلیارد دلار آمریکا

موسس شرکت اینتل و مدیر عامل سابق آن، در سال ۲۰۰۰ میلادی حدود ۵ میلیارد دلار به موسسه خیریه گوردون و بتی مور پرداخت کرد. این مرکز روی کمک به موسسه‌های علمی، حفاظت از محیط زیست و آموزش پرستار‌ها متمرکز است. مورد آخر به دلیل این است که بتی، همسر گوردون یکبار در بیمارستان مورد تزریق اشتباه پرستار نابلد قرار گرفته بود.


کارلوس اسلیم هِلو، مکزیک

نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا



مبلغ اهدا: ۴ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: ۶۹ میلیارد دلار آمریکا

ثروتمند‌ترین مرد دنیا اعتقاد داشت بزرگ‌ترین کمک ایجاد شغل برای بیکار‌ها است نه بخشش‌های موقتی پول. اما نظرش تغییر کرد و در سال ۲۰۰۶ میلادی حدود ۲ میلیارد دلار آمریکا به موسسه خیریه خودش به نام کارلوس اسلیم، بخشید. هدیه یکصد میلیون دلاری به پروژه مبتکرانه کلینتون آن نیز برای کمک به جراحی ۵۰ هزار بیماری آب مروارید در پرو از دیگر کمک‌های اوست. موسسه خیریه اسلیم به کمک موسسه بیل گیتس و دولت اسپانیا، حدود ۱۵۰ میلیون دلار آمریکا را برای جلوگیری از مشکلات تغذیه و بیماری‌ها اختصاص داد.

الی براود، آمریکا

نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا



مبلغ اهدا: ۳. ۵ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: ۶. ۳ میلیارد دلار آمریکا

براود دو منبع درآمد دارد: یکی از ساختمان سازی و دیگری موسسه بیمه سالانه. او سیستم آموزش عمومی را با جایزه دادن به آموزگاران مستقل تغییر داد. در سال ۲۰۱۰ میلادی، او برای تاسیس موزه هنرهای معاصر در مرکز شهر لس آنجلس مجوز گرفت و قرار است در سال ۲۰۱۴ میلادی گشایش بیابد. در سال ۲۰۰۷ میلادی، او حدود ۲۶ میلیون برای دانشگاه ایالت می‌شیگان هزینه کرد تا موزه Eli and Edythe Broad را راه اندازی کند. در ماه اکتبر، براود ۱۹ اثر هنری از مجموعه خود را به موزه بخشید که شامل آثاری از راکسی پین، پی‌تر هالی و تری وینتس هستند. موسسه خیریه او همچنین در تحقیقات پزشکی نیز سرمایه گذاری کرده است. او بیش از نیم میلیارد دلار برای تحقیقات سلولی به دانشگاه هاروارد و M. I. T کمک کرده است.

جورج کایسر، آمریکا

نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا


مبلغ اهدا: ۳. ۳ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: ۱۰میلیارد دلار آمریکا

او موسسه خیریه شخص خود را با سرمایه ۳ میلیارد دلار راه اندازی کرده است. او سالانه میلیون‌ها دلار به کلینیک‌های پزشکی تولسا، کمک به ترک اعتیاد زنان، بهبود مدارس دولتی تولسا و ساخت مراکز تربیتی کودکان کمک می‌کند.

 
مایکل بلومبرگ

نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا


مبلغ اهدا: ۲. ۸ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: ۲۵ میلیارد دلار آمریکا

بلومبرگ به بیش از ۸۵۰ موسسه خیریه کمک می‌کند. او از کمپین‌های ترک سیگار، قوانین ملی کنترل اسلحه و موسسه‌های هنری نیویورک کمک پشتیبانی می‌کند. در طول سال، او حدود ۲۰۰ میلیون دلار نیز به دانشگاهی که خود در آنجا تحصیل کرده است، هاپکینز، کمک می‌کند. در سال ۲۰۱۱ میلادی، او مبلغ ۳۳۰ میلیون دلار آمریکا به گروه‌هایی همچون باشگاه سوری‌ها، اتحادیه‌های هنری و موسسات آمریکایی جلوگیری از خودکشی کمک کرده است.


عظیم پرمجی، هند


نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا

مبلغ اهدا: ۲. ۱ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: ۱۵. ۹ میلیارد دلار آمریکا

مدیر Wipro – عظیم پرمجی – در سال ۲۰۰۱ میلادی موسسه خیریه خود را با سرمایه ۱۲۵ میلیون دلاری راه اندازی کرد. در سال ۲۰۱۰ میلادی، او مبلغی به ارزش ۲ میلیارد دلار آمریکا را برای بهبود مدارس دولتی در هند و آموزش معلمان هزینه کرد. دانشگاه خصوصی تربیت مدرس عظیم پرمجی نیز در سال ۲۰۱۱ میلادی گشایش یافت.

جیمز استوارت، آمریکا

نیکوکار‌ترین چهره‌های ثروتمند دنیا


مبلغ اهدا: ۲ میلیارد دلار آمریکا

ثروت خالص: یکصد میلیون دلار آمریکا

این غول بازرگانی در سال ۲۰۰۰ میلادی حدود ۱. ۲ میلیارد دلار آمریکا به موسسه استورز به منظور تحقیقات پزشکی در شهر کانزاس سیتی پرداخت کرد. از آن زمان تاکنون او و همسرش سالانه میلیون‌ها دلار به موسسه‌های تحقیقاتی سرطان، دیابت، امراض قلبی و... کمک می‌کنند.
منبع: بر‌ترین‌ها
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار