چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟
کد خبر: ۲۸۲۰۲۸
تاریخ انتشار: 2023 June 08    -    ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
اینفوگرافیک؛
کپک‌هایی که روی ترشی تشکیل می‌شوند، سم خطرناک مایکوتوکسین تولید می‌کنند که باعث نرم شدن مواد غذایی و تغییر طعم و رنگ آن‌ها می‌شوند. این سم می‌تواند باعث بروز مسمومیت‌ غذایی هم شود. در اینفوگرافیک زیر با روش‌هایی برای کپک نزدن ترشی آشنا می‌شوید:

چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟

«تابناک با تو» - کپک‌هایی که روی ترشی تشکیل می‌شوند، سم خطرناک مایکوتوکسین تولید می‌کنند که باعث نرم شدن مواد غذایی و تغییر طعم و رنگ آن‌ها می‌شوند. این سم می‌تواند باعث بروز مسمومیت‌ غذایی هم شود. در اینفوگرافیک زیر با روش‌هایی برای کپک نزدن ترشی آشنا می‌شوید: 

چگونه از کپک زدن ترشی جلوگیری کنیم؟ | ۸ روش برای کپک نزدن ترشی

منبع: همشهری آنلاین
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار