خورش غوره مسما بادمجان و مرغ
کد خبر: ۲۸
تاریخ انتشار: 2015 April 22    -    ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۴ - ۱۱:۴۰
ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید دم آن را نگه دارید نیم ساعت در آب نمک و سرکه نگه دارید پس از خشک کردن در روغن سرخ کنید سپس در یک ماهیتابه بادمجان ها را قراردهید و یک استکان آب دور بادمجان ها بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید و......
مدت زمان آماده شدن:    سریع

مواد لازم:
بادنجان (بادمجان): 8 عدد
مرغ: 500 گرم
رب گوجه فرنگی: 3 قاشق غذاخوری
پیاز: 1 عدد
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
کاری: به مقدار لازم
آب: 3 لیوان
روغن مایع: 1 لیوان
غوره: 1 لیوان
گوجه فرنگی گیلاسی: 200 گرم
زعفران دم کرده: در صورت دلخواه
 
خورش غوره مسما بادمجان و مرغ

طرز تهیه:

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید دم آن را نگه دارید نیم ساعت در آب نمک و سرکه نگه دارید پس از خشک کردن در روغن سرخ کنید سپس در یک ماهیتابه بادمجان ها را قراردهید و یک استکان آب دور بادمجان ها بریزید و درب ماهیتابه را بگذارید حرارت را کم کنید تا بادمجان ها با آب کم بپزد آب آن که جمع شد آماده است کنار بگذارید تا زمان سرو .پیاز را کمی سرخ کنید سپس تکه های مرغ را اضافه کنید با هم تفت دهید کمی که مرغ رنگش تغییر کرد ادویه را اضافه کنید و سرخ کنید پنج دقیقه بعد رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و خوب سرخ کنید سپس 3 لیوان آب اضافه کنید روی حرارت متوسط قراردهید تا آب آن جمع شود و لعابدار شود سپس غوره و گوجه گیلاسی ها را اضافه کنید حدود 15 دقیقه بعد خورش آماده سرو است برای سرو تکه های بادمجان را در ظرف بچینید و خورش را در وسط بادمجان ها بریزید.

 نکته
در صورت تمایل می توانید  زعفران به خورش اضافه کنید و رب گوجه فرنگی را حذف یا کمتر استفاده کنید.
 نکته
می توانید بادمجان ها را همراه با گوجه و غوره در خورش بپزید.
  نکته
در صورت تمایل به نرم شدن گوجه ها و غوره ها می توانید زمان بیشتری روی حرارت قراردهید و مقدار غوره و گوجه را کمتر یا بیشتر بریزید.
  نکته
آب زیاد تر در خورش نریزید این خورش به آب کمی نیاز دارد.

منبع:cookery
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار