ممنوعیت فروش گوشت گرم در پایتخت
کد خبر: ۲۷۸۶
تاریخ انتشار: 2015 June 21    -    ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۳:۲۱
علی‌اصغر ملکی از آغاز عملیات اجرایی طرح پیش‌سرد کردن گوشت گوسفندی از هفته آینده خبر داد و اظهارداشت: طرح مذکور در سراسر کشور اجرا خواهد شد اما فعلا در مرحله اول، عملیات اجرایی آن در استان تهران آغاز می‌شود.

وی افزود: در این طرح پس از ذبح دام در کشتارگاه، گوشت آن به مدت ۲۴ ساعت در پیش سردکن می‌ماند و سپس به بازار مصرف عرضه می‌شود، ضمن اینکه طرح مذکور از بهمن‌ماه سال گذشته در مورد گوشت گاوی اجرا می‌شود.

این مقام مسئول درباره قیمت گوشت گوسفندی در بازار اظهارداشت: قیمت‌ها هیچ تغییری نداشته و در حال حاضر قیمت هرکیلوگرم شقه بدون دنبه تحویل به مغازه‌دار ۲۴ هزار و ۵۰۰ تومان و تحویل به مشتری بین ۲۷ هزار و ۵۰۰ تا ۲۸ هزار تومان است. ‌

مهر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار