درباره حجامت بیشتر بدانیم
کد خبر: ۲۷۶۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2015 June 21    -    ۳۱ خرداد ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۸
یک پزشک طب سنتی عنوان کرد: حجامت در طب سنتی دارای خواصی است که علم نمی‌تواند آن را به طور کامل نفی کند.
دکتر اصغری در مورد حجامت گفت: در آیات و روایات بسیاری از حجامت به عنوان تازگی و بهار برای بدن یاد شده است که در این زمینه متخصصان علوم قرآنی و حدیث می‌توانند درباره حجامت‌های با تیغ و بدون تیغ به تفسیر دقیق بپردازند و منابع ارزشمندی از خواص آن را شناسایی کنند.

این پزشک طب سنتی افزود: در کتبی همچون قانون ابن سینا و خلاصه حکمت و قانون از حجامت سخن گفته شده است و هر روز ابعاد تازه‌ای از این عمل در جهان شناخته می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این کتاب‌ها انواع روش‌های خون‌گیری توسط ورید و رگ‌زنی و حجامت با تیغ و بادکش به تنهایی مورد تحلیل قرار گرفته و برای هر یک خواصی را در نظر گرفته‌اند.

اصغری اظهار کرد: فصلی در طب سنتی وجود دارد که از ورید خون می‌گیرند در واقع روش‌ها متفاوت است و در حجامت نیز برخی از نواحی بر روی بدن بعد از بادکش شدن، تیغ زده و خون‌گیری می‌شود.

وی گفت: گاهی نیز تنها حجامت بدون تیغ سفارش می‌شود که در آن فقط ناحیه‌ای از بدن بیمار را بادکش می‌کنند، هر یک از این روش‌ها برای سلامتی خواصی را در پی دارند که متخصص طب سنتی می‌تواند تجویز لازم برای انواع حجامت را داشته باشد.

این پزشک طب سنتی افزود: همان طور که علم جدید اهداء خون را به هر فردی توصیه نمی‌کند در حجامت نیز تنها به افرادی که از شرایط لازم برخوردار باشند اجازه حجامت می‌دهیم.

وی خاطرنشان کرد: در فرآیند خون‌گیری و اهداء خون، خون از ورید گرفته می‌شود اما در حجامت خون از مویرگ‌ها گرفته می‌شود که تفاوت‌های زیادی با یکدیگر دارند.

اصغری تصریح کرد: حجامت یکی از روش‌های خون‌گیری به شمار می‌رود و در دنیا در حال انجام است در این زمینه هر یک از روش‌های حجامت نیز بنا به شرایط بیمار تجویز می‌شوند برخی از افراد نیز نمی‌توانند اهداء خون داشته باشند و یا حجامت کنند، این تشخیص توسط پزشکان متخصص اهداء خون و نیز پزشک متخصص طب سنتی با توجه به وضعیت بیمار انجام می‌شود.

وی گفت: حجامت در هر یک از اعضاء بدن نیز دارای خواص ویژه‌ای است که این موضوع نیز با تجویز پزشک امکان‌پذیر است.

وی در پایان یادآور شد: طب سنتی با تلاش‌های علمی برخی از خواص مهم در توصیه‌های اسلامی را که با علم روز نیز مطابقت دارد تبیین می‌کند علم نمی‌تواند به طور کامل حجامت را زیر سوال ببرد ضمن اینکه تاکنون دانش نتوانسته حجامت را نفی کند. 
منبع: ایسنا
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسيني
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۲۱ - ۱۳۹۴/۰۳/۳۱
0
0
بد نبود تفاوت خون مويرگي را با خون وريدي ميگفتن ،اين اشارات کلي فايده اي ندارد. و معني اين حرفشان چيست که دانش نتوانسته حجامت را نفي کند.مگر اصول حجامت علمي نيست ؟ شما که در صحبتهايتان کلي شعار هاي ظاهرا علمي داده ايد.چرا يک مقاله با فاکتورهاي دقيق و صحيح براي اثبات تاثير مناسب حجامت ارائه نميدهيد و سعي ميکنيد با پناه بردن به احاديث از ارايه پاسخ هاي علمي و صحيح خودداري کنيد.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار