قورمه. [ قُرْ م َ ] ( ترکی ، اِ ) قُرمه. از ترکی قاوورماق بمعنی بریان کردن. ( سنگلاخ ). مطلق بریان خصوصاً گوشت بریان. ( ناظم الاطباء ) ( آنندراج ) ( غیاث اللغات ). و طرز تهیه قورمه بدین گونه است که گوشت بی استخوان را خرد کرده با کمی آب بار کنند، نیم پز که شد نمک میزنند و پس از تمام شدن آب آن روغن دنبه را که جداگانه آب کرده اند با خلال پیاز میریزند تا خوب سرخ شود و روغن آن کف کند، سپس زمین گذاشته و پس از سرد شدن در کوزه لعابدار ریخته در کوزه را با کاغذی که در شیر داغ فروبرده اند می بندند و در جای خنکی نگاه دارند. ( فرهنگ فارسی معین ).
پاسخ ها
ناشناس
||
۱۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۷
بدو برو به عمو الهامت بگو به نام خودش ثبت کنه
ناشناس
||
۱۹:۰۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۷
دوست عزیز آذربایجان هم قسمتی از ایران است
ناشناس
||
۰۰:۱۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۸
ایران که از مریخ نمیاد عزیزجان ایران یعنی تمام اقوام حتی اونایی که در دامنه فرهنگی از مرز چین تا مدیترانه. ایران وقتی میگیم آذربایجان نیز توش هست. چون 100 آید 90 هم پیش ماست.
خطاب به ناشناس||۱۸:۵۵ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۷ هر گردی که گردو نیست این بنده خدا منظورش آذربایجان ایرانه نه جمهوری آذربایجان بعدشم ایران رو همین اقوام ساکن درونشه که ایران کرده پس لطفا نژاد پرستی رو بذاریم کنار و این بنده خدا از کتاب فرهنگ فارسی معین مطلب گذاشته
ناشناس
||
۲۳:۳۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۰۸
آذربایجان همواره بخشی از ایران بود و هست و خواهد ماند
امیدی
||
۱۳:۵۲ - ۱۴۰۲/۰۱/۱۰
سبزی کجای کار وارد میشود ؟؟؟؟؟؟؟ نقش اوله مثلا
بدون گوشت بعضیا میپزن ولی بدون سبزی ندیدم
پرچم غذای اصیل ایرانی بالا است!
قورمه. [ قُرْ م َ ] ( ترکی ، اِ ) قُرمه. از ترکی قاوورماق بمعنی بریان کردن. ( سنگلاخ ). مطلق بریان خصوصاً گوشت بریان. ( ناظم الاطباء ) ( آنندراج ) ( غیاث اللغات ). و طرز تهیه قورمه بدین گونه است که گوشت بی استخوان را خرد کرده با کمی آب بار کنند، نیم پز که شد نمک میزنند و پس از تمام شدن آب آن روغن دنبه را که جداگانه آب کرده اند با خلال پیاز میریزند تا خوب سرخ شود و روغن آن کف کند، سپس زمین گذاشته و پس از سرد شدن در کوزه لعابدار ریخته در کوزه را با کاغذی که در شیر داغ فروبرده اند می بندند و در جای خنکی نگاه دارند. ( فرهنگ فارسی معین ).
بدون گوشت بعضیا میپزن ولی بدون سبزی ندیدم