ارتباط خطر مرده‌زایی با سابقه خانوادگی پدر نوزاد
کد خبر: ۲۷۱۲۸۶
تاریخ انتشار: 2023 February 16    -    ۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۳۰
در بریتانیا از هر ۲۵۰ بارداری، یک مورد به مرده‌زایی ختم می‌شود. دکتر سگاسلاسی ورکالماهو، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت که این گامی مهم درجهت شناسایی ژن‌های خاصی است که در مرده‌زایی نقش دارند و راه را برای تشخیص بهتر هموار می‌کند.

ارتباط خطر مرده‌زایی با سابقه خانوادگی پدر نوزاد

ارتباط خطر مرده‌زایی با سابقه خانوادگی پدر نوزادتابناک باتو ــ پژوهش‌های جدید نشان می‌دهد احتمال ابتلا به مرده‌زایی ممکن است دلیل ژنتیکی داشته و به‌ویژه به طرف پدر مربوط باشد.

یافته‌های مطالعه‌ای نشان می‌دهد خطر مرده‌زایی از نسلی به نسل بعد منتقل می‌شود و زمانی که سابقه خانوادگی از سمت پدر وجود دارد، احتمال اینکه زوجی بچه خود را در اثر مرده‌زایی از دست بدهند، بیشتر می‌شود.

کارشناسان دانشگاه پزشکی یوتا در ایالات متحده آمریکا در این پژوهش ۹هزار و ۴۰۴ مورد مرده‌زایی و ۱۸هزار و ۸۰۸ مورد زنده‌زایی را بین سال‌های ۱۹۷۸ تا ۲۰۱۹ بررسی کردند.

پژوهشگران بعد از آنکه فهمیدند ۳۹۰ خانواده در چندین نسل مرده‌زایی متعدد داشته‌اند، گمان کردند که این امر باید دلیل ژنتیکی داشته باشد.

آن‌ها این یافته‌ها را در خانواده‌هایی که سابقه مرده‌زایی داشته و آن‌ها که بی‌سابقه بودند، مقایسه کردند، و دریافتند خطر مرده‌زایی در آن‌هایی که چنین سابقه‌ای در خانواده دارند، بیشتر است.

براساس اطلاعات خیریه بارداری و کودک تامی، در بریتانیا، از هر ۲۵۰ مورد بارداری، یک مورد - یعنی روزی ۸ تولد- به مرده‌زایی ختم می‌شود.

اگر مادری سابقه فشارخون بارداری، مسمومیت بارداری یا دیابت داشته باشد، این خطر افزایش می‌یابد. اما دلیل حدود ۶۰ درصد مرده‌زایی‌ها نامشخص است.

ارتباط خطر مرده‌زایی با سابقه خانوادگی پدر نوزاد

کارشناسان گفتند این یافته‌ها نحوه شناسایی افراد درمعرض خطر مرده‌زایی ازسوی متخصصان پزشکی را تغییر می‌دهد.

دکتر سگاسلاسی ورکالماهو، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت که این گامی مهم درجهت شناسایی ژن‌های خاصی است که در مرده‌زایی نقش دارند و راه را برای تشخیص بهتر هموار می‌کند.

ورکالماهو گفت: «ما با ارزیابی روندهای چندنسلی در مرگ جنین و نیز نسب مادری و پدری توان خود را در تشخیص انباشت خانوادگی مرده‌زایی افزایش داده‌ایم.»

«مطالعه بارداری فرصتی برای بهبود سلامت نسل‌های آینده فراهم می‌کند.»
منبع: ایندیپندنت فارسی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار