مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی
کد خبر: ۲۴۷۶۸۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2022 June 14    -    ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذا‌های لبنانی می‌باشد که می‌توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید. این غذای عربی خوشمزه و پرطرفدار را می‌توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. روش طبخ مقلوبه مرغ بسیار راحت بوده و می‌توانید با توجه به این رسپی، یک غذای جدید و بین المللی را در منزل طبخ کنید.

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی«تابناک با تو» -  مقلوبه مرغ، یکی از انواع غذا‌های لبنانی می‌باشد که می‌توانید با مرغ و یا گوشت قرمز طبخ و آماده کنید.

این غذای عربی خوشمزه و پرطرفدار را می‌توانید خیلی سریع و راحت در منزل آماده و سرو کنید. روش طبخ مقلوبه مرغ بسیار راحت بوده و می‌توانید با توجه به این رسپی، یک غذای جدید و بین المللی را در منزل طبخ کنید.

 

طعم و عطر این غذا بسیار لذیذ و متفاوت بوده و استفاده از زعفران و هر طعم آن را لذیذتر خواهد کرد. مواد اصلی در طبخ مقلوبه مرغ شامل برنج، مرغ، بادمجان و سیب زمینی بوده که می‌توانید سس آن را نیز خیلی راحت آماده کرده و طعم آن را متفاوت کنید.

این غذا نیز برای مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه یک گزینه عالی و خیلی خوب بوده و می‌توانید یک غذای خوشمزه و جدید را آماده کنید.

از دیگر انواع غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار می‌توان به مچبوس مرغ، باچانگای گوشت، دمی لخلاخ، پلو مرغ و قارچ، دونر مرغ، پنینی مرغ، شامی پلو و… اشاره کرد.

مقلوبه پلو با مرغ و بادمجان؛ خوشمزه و مجلسی

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

سینه مرغ: ۱ عدد

بادمجان: ۱ عدد

سیب زمینی: ۱ عدد

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای خرد شده: ۳ قاشق غذاخوری

هل ساییده: ۱ قاشق چایخوری

زعفران ساییده: ۱ قاشق چایخوری

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم

مراحل

ابتدا برنج را شسته و با ۳ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

سینه مرغ را شسته و ۲ تکه برش دهید.

پیاز را نگینی خرد کرده و در ماهی تابه با کمی روغن تفت دهید.

سپس سیر رنده شده و ادویه‌ها را اضافه و تفت دهید.

سینه مرغ را نیز به مواد اضافه و دو طرف آن را تفت دهید.

سپس مرغ‌ها را از ماهی تابه خارج و در بشقاب بگذارید.

رب گوجه فرنگی را در ماهی تابه ریخته و کمی تفت دهید.

سپس کمی آب اضافه و سس غلیظ غذا را آماده و حرارت را خاموش کنید.

بادمجان و سیب زمینی را حلقه‌ای خرد کنید.

زعفران را در یک استکان ریخته و یک تکه یخ بریزید تا رنگ پس بدهد.

سپس هل را به آب زعفران اضافه کنید.

برنج را به صورت آبکش آماده کنید.

مایه زعفران را به مرغ‌ها بمالید و طعم دار کنید.

در یک قابلمه کمی روغن ریخته و مرغ‌ها را در قابلمه بچینید.

سپس بادمجان، سیب زمینی و فلفل دلمه‌ای خرد شده را بر روی مرغ‌ها بچینید.

سس آماده شده را نیز بر روی مواد بریزید.

در آخر برنج آبکش شده را در قابلمه ریخته و ۴۵ دقیقه بر روی حرارت ملایم بگذارید تا دم بکشد. نوش جان!

منبع: غذالند

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۱/۰۳/۲۴
0
1
ان شاء الله همه بتونند بخورند
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار