۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه
کد خبر: ۲۴۷۴۵۳
تاریخ انتشار: 2022 June 11    -    ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ - ۱۲:۳۰
چه در یک استودیو جمع و جور و چه در یک رستوران، طراحی آشپزخانه به توجه ویژه‌ای نیاز دارد تا عمل تهیه غذا به تجربه‌ای دلپذیر با فضای کافی برای تمامی عملکرد‌های ضروری و بدون نیاز به حرکات اضافی تبدیل شود. طبق نظریه “مثلث طلایی” یا “مثلث کار آشپزخانه” اساساً، سه عنصر اصلی آشپزخانه باید در هر انتهای مثلث قرار گیرند.

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه«تابناک با تو» - چه در یک استودیو جمع و جور و چه در یک رستوران، طراحی آشپزخانه به توجه ویژه‌ای نیاز دارد تا عمل تهیه غذا به تجربه‌ای دلپذیر با فضای کافی برای تمامی عملکرد‌های ضروری و بدون نیاز به حرکات اضافی تبدیل شود. طبق نظریه “مثلث طلایی” یا “مثلث کار آشپزخانه” اساساً، سه عنصر اصلی آشپزخانه باید در هر انتهای مثلث قرار گیرند: سینک، یخچال و اجاق گاز و طبق اصول آن، هر ضلع مثلث باید بین ۱.۲۰ تا ۲.۷۰ متر طول داشته باشد و محیط نباید کمتر از ۳.۹۶ متر یا بیشتر از ۸ متر باشد.

البته همیشه نمی‌توان ابعاد و تناسبات ایده‌آل برای اجرای این نوع آشپزخانه را داشت، به‌ویژه وقتی ابعاد باریک و کوچک آپارتمان‌های امروزی را در نظر بگیریم. با این وجود، راه‌های مختلفی برای کارآمدتر کردن عملیات روزمره حتی در آشپزخانه‌های بسیار کوچک وجود دارد. در ادامه با مجموعه‌ای از اقلام و محصولاتی که می‌توانند فضا و کارایی آشپزخانه‌ها را افزایش دهند با ما همراه باشید….

در طراحی آشپزخانه روی کابینت‌ها سرمایه گذاری کنید

انواع ظروف، مواد غذایی و اکسسوری‌ها فضای آشپزخانه و هر چیزیکه برای پخت و پز ضروری است فضای اشپزخانه را اشغال میکند. به عنوان مثال، وسایل قابل حمل فضا‌های گرانبهایی را اشغال می‌کنند، که می‌تواند برای جابجایی غذا یا حتی برای قرار دادن ظروف یا برای سرو غذا استفاده شود. بنابراین، بهتر است ظروف، تابه ها، بشقاب ها، تخته‌های برش و حتی وسایل برقی حتی الامکان در کابینت‌ها نگهداری شوند.

درب با فضای ذخیره سازی سفارشی

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

قفسه‌های دیواری باریک

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

بهره گیری از گوشه‌ها در طراحی آشپزخانه

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

کابینت‌های با ریل بیرونی برای دید و دسترسی بهتر

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

چیزی به نام کشو‌های زیاد وجود ندارد!

کشو‌ها روشی عالی برای سازماندهی لوازم کوچکتری هستند که ممکن است در کابینت گم شوند: کارد و چنگال، قاشق‌های چوبی، چاقو‌های برش، پوست کن سبزیجات و بسیاری موارد دیگر. با این حال، کشو‌ها نیز می‌توانند بی نظم شوند اگر بسیار پر باشند یا به خوبی سازماندهی نشده باشند. برای رفع این مشکل، تقسیم‌کننده‌هایی برای کشو‌ها وجود دارد که کار با آن‌ها را بسیار منظم‌تر و آسان‌تر می‌کند.

پارتیشن برای کارد و چنگال

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

پارتیشن برای قابلمه، ماهیتابه و درب هایشان

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

پارتیشن برای مواد غذایی

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

هرچه فضای باز بیشتر، بهتر

وقتی ابزاردر دسترس داشته باشید همه چیز آسان‌تر است. قرار دادن اقلام مورد نیاز در فضای باز در دسترس می‌تواند تجربه کاربری را بهبود بخشد. با چیدمان پرکاربردترین عناصر در دسترس خود مانند ظروف، نمک، روغن زیتون، فلفل، پارچه‌ها و حتی ادویه جات می‌توانید بدون نیاز به باز کردن درب‌های کابینت، یا دست زدن به کشو‌ها با دست‌های کثیف، در زمان و انرژی خود صرفه جویی کنید و نگران سوختن غذا نباشید.

پانل همه کاره و انعطاف پذیر

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

قفسه بالای سطح کار آشپزخانه

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

در طراحی آشپزخانه آویزان کردن بهتر از تکیه دادن است

از آنجایی که فضا‌های پرکاربرد نیاز به تمیز کردن مکرر دارند، توصیه می‌شود که حداقل وسایل ممکن را به دیوار‌ها یا کف تکیه دهید. خوشبختانه، محصولاتی وجود دارند که آویزان کردن وسایلی را که معمولاً فضارا شلوغ می‌کنند، تسهیل می‌کنند. آن‌ها را می‌توان با مبلمان ادغام کرد یا پشت درب‌ها قرار داد.

جارو و وسایل نظافت

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

سطل آشغال‌ها

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

اکسسوری‌های کاربردی زندگی را آسان‌تر می‌کنند

برخی اقلام و اکسسوری‌های کاربردی امکان استفاده بهینه از فضا را فراهم می‌کنند و در عین حال پخت و پز را کمی آسان‌تر می‌کنند. فنجان اندازه گیری، چاقو‌ها یا اشیایی که به شما امکان می‌دهند بدون نیاز به کثیف شدن کتاب یا تبلت دستور پخت را به راحتی بخوانید، می‌توانند راه حل‌های ساده‌ای به نظر برسند، اما تفاوت بزرگی در زندگی روزمره آشپزخانه ایجاد می‌کنند.

استند چاقو

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

قابلیت روی هم قرار دادن لوازم آشپزخانه

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

جای کتاب و تبلت

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

اکسسوری‌های متحرک یا ترولی‌ها

وقتی فضا کم است، ترولی‌ها بسیار کاربردی هستند و به کاربران این امکان را می‌دهند که فقط در صورت لزوم از آن‌ها استفاده کنند و ممکن است در صورت عدم استفاده پنهان بمانند. با استفاده از چرخ‌ها و آن‌ها می‌توانند فضای کار را افزایش دهند یا تبدیل به میز‌های اضافی یا قفسه‌هایی شوند که می‌توانند به داخل کابینت‌ها یا زیر میز داخل شوند.

سبد یا میز متحرک

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

ترولی

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

کیت‌ها

اگر راحتی هنگام انتخاب دکوراسیون آشپزخانه مهم است، کیت‌های آماده گزینه‌های جالبی برای گنجاندن همه چیز‌هایی که نیاز دارید در یک مکان هستند که می‌توانند در انواع الگو‌های ساخت، متریال‌ها و قیمت‌ها باشند.

جزایر کامل از فولاد ضد زنگ

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

چندین عملکرد یکپارچه در سطح کار

۷ نکته طراحی برای افزایش فضای آشپزخانه

درک ویژگی‌های هر فضا بخش اساسی از ساخت و طراحی آشپزخانه موفق است. آشپزخانه فضایی است که هر عنصر در آن نقشی کلیدی دارد و هر متر مربع باید در آن به خوبی فکر شده باشد. اگرچه ممکن است این نکات ساده به نظر برسند، اما می‌توانند در حین تهیه یک وعده غذایی یا در برنامه‌های روزمره این فضای مهم تفاوت زیادی ایجاد کنند.

منبع: دکوبوم

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار