طعم باورنکردنی شاورما، لقمه‌ی لذیذ لبنانی
کد خبر: ۲۴۰۸۰۹
تعداد نظرات: ۳ نظر
تاریخ انتشار: 2022 April 01    -    ۱۲ فروردين ۱۴۰۱ - ۰۹:۴۵
بسیاری از رستوران‌های بین‌المللی تهران هم این غذا را سرو می‌کنند؛ اما طعم‌های خانگی همیشه برای ما به یادماندنی‌تر بودند. به کمک این دستور می‌توانیم طعم خانگی شاورما، غذای لذیذ لبنانی و فتوش که یک نوع سالاد لبنانی است را در خانه بچشیم.

هتل لوکس کریستیانو رونالدو در مراکش افتتاح شد«تابناک با تو» - شاورما را می‌توان با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه کرد و به همراه سبزیجات تازه طعمی باور نکردنی و اصیل را به خودمان هدیه دهیم.

بسیاری از رستوران‌های بین‌المللی تهران هم این غذا را سرو می‌کنند؛ اما طعم‌های خانگی همیشه برای ما به یادماندنی‌تر بودند. به کمک این دستور می‌توانیم طعم خانگی شاورما، غذای لذیذ لبنانی و فتوش که یک نوع سالاد لبنانی است را در خانه بچشیم. شاورما را می‌توان با گوشت مرغ یا گوشت قرمز تهیه کرد و به همراه سبزیجات تازه طعمی باور نکردنی و اصیل را به خودمان هدیه دهیم. این لقمه‌ی لذیذ و سالاد خوشمزه لبنان را می‌توانیم برای مهمانان عید و دورهمی‌های عصر درست کنیم و طعمی به یاد ماندنی در خاطره‌ها بگذاریم:

طعم باورنکردنی شاورما، لقمه‌ی لذیذ لبنانی

مواد لازم:

۲ عدد سینه مرغ

روغن زیتون یک دوم پیمانه

آب پیاز یک دوم پیمانه

ماست یک پیمانه

آویشن یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به انداره مورد نیاز

۵۰ گرم کره

۱۰۰ گرم ماست پرچرب و غلیظ

۵۰ گرم ارده

پودر سیر به مقدار دلخواه

۵ پیمانه آرد سفید

۲ عدد تخم مرغ

۲ قاشق غذا خوری شکر

یک پیمانه و نیم آب

خمیر مایه یک و نیم قاسق غذاخوری

طعم باورنکردنی شاورما، لقمه‌ی لذیذ لبنانی

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. در یک کاسه سینه مرغ، آب پیاز، روغن زیتون، ماست، نمک، فلفل و آویشن را خوب مخلوط کنید تا خوب جذب مرغ شوند. بگذارید این مخلوط از ۳ ساعت تا ۱ روز کنار بماند.

۲. بعد از گذشت یک روز مرغ را از یخچال بیرون آورده و با ۵۰ گرم کره داخل یک تابه نسوز تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

۳. بعد از طلایی شدن سینه مرغ‌ها، آن‌ها را از روی حرارت بردارید و به صورت خلالی خرد کنید و مجددا با مقدار کمی کره روی حرارت تفت دهید تا کمی سرخ شوند. مرغ‌ها آماده است، حالا نوبت به درست کردن سس شاورما می‌رسد.

۴. برای تهیه سس شاورما ماست غلیظ، پودر سیر و ارده را در ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس نمک و فلفل را اضافه را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

۵. برای تهیه نان شاورما آرد سفید، تخم مرغ، خمیر مایه و نمک را با آب مخلوط کرده و با کمک دست خوب ورز دهید تا خمیر، صاف و یک‌دست شود سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم خمیر زیاد شود.

۶. بعد از گذشت یک ساعت خمیر را به ۱۵ تا ۲۰ قطعه مساوی تقسیم کنید. خمیر‌ها را به کمک وردنه به صورت نازک باز کنید سپس داخل یک تابه نسوز با حرارت متوسط بپزید. این نان را نان پیتا یا نان عربی می‌نامند.

۷. بعد از این که تمام مواد آماده شد، به کمک یک قاشق مقداری سینه مرغ خلالی شده را با سس، کاهو و گوجه روی سطح نان بریزید سپس نان را به صورت رولی بپیچید.

برترین ها

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۵:۳۸ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۲
0
0
ان شاء الله همه بتونند بخورند
ناشناس
|
Turkey
|
۲۲:۳۲ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۲
1
1
شاورما همان چئویرمه به زبان تورکی است. چ در عربی به ش تبدیل شده.
ناشناس
|
-
|
۰۸:۲۱ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۴
0
1
اسم و خود غذا ترکی است
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار