طرز تهیه صبحانه‌های سه سوته
کد خبر: ۲۴۰۲۳۳
تاریخ انتشار: 2022 October 02    -    ۱۰ مهر ۱۴۰۱ - ۰۹:۵۴
یکی از پر طرفدارترین گزینه‌ها برای منوی صبحانه انواع املت می‌باشد. املت‌ها تنوع بسیار بالایی دارند شما برای تهیه‌ی انواع صبحانه با ما همراه باشید. صبحانه باعث میشود همه اعضای خانواده به خوردن این وعده مهم و مفید تشویق شوند. علاوه بر این با تدارک دیدن صبحانه به این شکل می‌توانید مهمانی و دورهمی‌های دوستانه خود را به صرف وعده صبحانه برگزار کنید.

طرز تهیه ۴ صبحانه سه سوته

طرز تهیه ۴ صبحانه سه سوته«تابناک با تو» - یکی از پر طرفدارترین گزینه‌ها برای منوی صبحانه انواع املت می‌باشد. املت‌ها تنوع بسیار بالایی دارند شما برای تهیه‌ی انواع صبحانه با ما همراه باشید.

صبحانه باعث میشود همه اعضای خانواده به خوردن این وعده مهم و مفید تشویق شوند. علاوه بر این با تدارک دیدن صبحانه به این شکل می‌توانید مهمانی و دورهمی‌های دوستانه خود را به صرف وعده صبحانه برگزار کنید.

تهیه انواع صبحانه

آویشن، گیاهی با طبع گرم است که مصرف آن باعث ایجاد آرامش و رفع اضطراب می‌شود. شروع روز با خوردن صبحانه‌ای که خاصیت آرام‌بخشی دارد، می‌تواند بسیار مطلوب باشد. آویشن، مدر و ضدعفونی‌کننده مجاری ادراری هم هست. خواص ضد‌میکروبی، ضد‌قارچی و ضد‌انگلی آن هم به اثبات رسیده است. کوکوی آویشن که بیشتر در مناطق مرکزی ایران طرفداران زیادی دارد، کمتر از ۵دقیقه آماده می‌شود و بسیار هم خوشمزه و مقوی است.

مواد لازم کوکوی آویشن

۱عدد تخم‌مرغ

۱قاشق مرباخوری آرد گندم

۱قاشق غذاخوری سرصاف پودر آویشن

نمک به میزان لازم

یک‌ونیم قاشق غذاخوری روغن مایع

تخم‌مرغ، آرد، نمک و پودر آویشن را به‌مدت یک دقیقه با چنگال بزنید. روغن را داخل تابه بریزید و آن را حدود ۳۰ثانیه روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. مایه آماده شده را داخل تابه بریزید و در آن را بگذارید. حرارت را پایین بیاورید و بعد از ۲دقیقه در تابه را بردارید و کوکو را برگردانید. یک دقیقه دیگر در تابه را ببندید و سپس کوکوی شما در کمتر از ۵دقیقه آماده است.

همراهان: گوجه‌فرنگی تازه‌ای که با چند قطره آبلیمو، آب نارنج یا آبغوره طعم‌دار شده باشد، بهترین همراه این صبحانهاست.

تهیه‌ی تهیه انواع صبحانه

بیشتر ما نان و پنیر را با شکل سنتی آن تصور می‌کنیم، اما همین صبحانه سنتی می‌تواند به‌سادگی شکل وطعم جدید و متفاوتی به‌خود بگیرد. به اندازه یک قوطی کبریت یا ۳۰تا ۴۰گرم پنیر می‌تواند معادل یک واحد لبنیات محسوب شود و مقداری از نیازبدنمان به پروتیئن را هم تأمین کند. بهتر است نان تستی که قرار است برای تهیه این غذا مورد استفاده قرار بگیرد، تست سبوس‌دار باشد.

نان‌های سبوس‌دار، فیبر بیشتری دارند و می‌توانند ما را برای مدت طولانی‌تری سیر نگه‌دارند. ضمن اینکه فیبر‌های غذایی با تحریک حرکات دودی روده‌ها، تاحد قابل‌قبولی جلوی ابتلا به یبوست را هم می‌گیرند.

مواد لازم ساندویچ نان و پنیر و گردو

۴عدد نان تست

یک قوطی کبریت پنیر

۲تا ۳قاشق غذاخوری گردوی خردشده

پنیر را روی هر ۴نان تست بمالید. روی ۲ عدد از نان‌های تست را با گردو‌های خردشده بپوشانید. نان دیگر را روی این تست‌های گردویی بگذارید. این ۲ساندویچ را به‌مدت ۲تا ۳دقیقه داخل دستگاه ساندویچ‌ساز قرار دهید. در عرض کمتر از ۵دقیقه، ساندویچ داغ نان و پنیرتان که بوی گردوی حرارت‌دیده آن فضا را پر می‌کند، آمادهاست. همراهان| این صبحانه داغ و خوشمزه را با یک لیوان چای شیرین، تکمیل کنید.

طرز تهیه ۴ صبحانه سه سوته

تهیه‌ی نان کنجدی سوخاری

این غذا کمی پرکالری‌تر از صبحانه‌های معرفی‌شده قبلی است و بیشتر برای بچه‌ها و افراد لاغر مناسب است. کنجد جزو دانه‌های چرب و سرشار از ویتامین‌ها و املاح مختلفی است که مصرف آن مقداری از نیاز بدن بهویتامین E، کلسیم، منیزیم، روی، پروتئین و فسفر را تأمین کند. اسید‌های چرب اشباع‌نشده موجود در آن هم به کاهش چربی بد و افزایش چربی خوب خون کمک می‌کند.

مواد لازم تهیه‌ی نان کنجدی سوخاری:

۲عدد نان تست

۱عدد تخم‌مرغ کوچک

۲تا ۳قاشق غذا خوری کنجد، نمک، پودر فلفل سیاه و دارچین به میزان لازم.

روغن مخصوص سرخ کردن به میزان لازم

تخم‌مرغ را با نمک، فلفل و کمی پودردارچین به خوبی هم بزنید. نان‌های تست را ابتدا در تخم‌مرغ و سپس در کنجد خام بغلتانید. حالا این نان‌های کنجدی را در تابه‌ای که از قبل روغن ریخته‌اید و گرم کرده‌اید، سرخ کنید. همراهان:آب پرتقال یا آب انار ملس، بهترین تحریک‌کننده‌های اشتهای صبحگاهی و مناسب‌ترین همراهان این صبحانه هستند.

طرز تهیه ۴ صبحانه سه سوته

تهیه انواع صبحانه

مدت‌هاست که املت تهیه شده با رب، لقب املت دانشجویی را یدک می‌کشد، اما این املت، همدر مدت کوتاهی آماده می‌شود و هم با کمی خلاقیت، طعم منحصر به فردی به‌خود می‌گیرد. رب گوجه‌فرنگی مانند خود گوجه‌فرنگی حاوی لیکوپن فراوانی است. مصرف این آنتی‌اکسیدان بسیار مفید به پیشگیری از ابتلا به سرطان، مخصوصا سرطان پروستات، کمک می‌کند. اگر روغن مصرفی‌تان هم کانولا یا کلزا باشد، می‌توانید از دریافت اسید‌های چرب امگا۳در وعده صبحانه مطمئن شوید و به این ترتیب، سلامت قلب و عروق‌تان را تضمین کنید.

مواد لازم تهیه‌ی املت دانشجویی

۱ عدد تخم‌مرغ

۲ قاشق سرخالی رب گوجه‌فرنگی

۲ قاشق سر خالی روغن کانولا

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

۱ قاشق مرباخوری مرزه خشک

نصف قاشق مرباخوری ترخون‌خشک:روغن را درون تابه بریزید و ۳۰ثانیه اجازه دهید تا گرم شود. رب، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و آن را ۲دقیقه تفت بدهید. مرزه و ترخون را به رب بیفزایید و ۳۰ثانیه دیگر آن را تفت بدهید. حالا تخم‌مرغ را روی رب بشکنید، تفت مختصری بدهید و حدود ۲دقیقه بدون هم زدن اضافی، اجازه بدهید تا تخم‌مرغبپزد. حالا املت شما ظرف مدت فقط ۵دقیقه حاضر است.

همراهان: پیاز خام که سرشار از ویتامین C است، همراه خوبی برای این صبحانه محسوب می‌شود. شما می‌توانید با یک آدامس نعنایی از شر بوی پیاز قبل از خروج از خانه رها شوید. اگر دوست ندارید، خیار طعم‌دار شده با آبلیمو را همراه این صبحانه فوق‌العاده کنید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار