طرز تهیه آش خیار، ساده و خوشمزه
کد خبر: ۲۳۹۷۵۲
تاریخ انتشار: 2022 March 19    -    ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ - ۰۹:۴۵
آش خیار یکی از انواع غذاهای ساده و سنتی شهر تویسرکان همدان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش خیار در ادامه با ما همراه باشید.

هدایای عجیب و غریبی که سلبریتی ها به یکدیگر داده اند؛ از آدامس جویده شده تا جزیره شخصی«تابناک با تو» - آش خیار یکی از انواع غذاهای ساده و سنتی شهر تویسرکان همدان است که با رسپی های متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه آش خیار در ادامه با ما همراه باشید.

ash-khiyar

مواد لازم برای ۴ نفر

  • خیار    ۴ عدد بزرگ
  • گوشت    ۴۰۰ گرم
  • لپه    ½ لیوان
  • عدس    ½ لیوان
  • کشک    ½ لیوان
  • پیاز    ۲ عدد
  • سیر    ۲ حبه
  • نعناع خشک    ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه    به مقدار کافی
  • زردچوبه و روغن    به مقدار کافی

طرز تهیه آش خیار

مرحله اول

برای تهیه آش خیار سنتی در ابتدای کار لپه و عدس را می شوییم، سپس درون یک کاسه آب قرار می دهیم تا نفخشان گرفته شود. در همین حین یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار داده و مقدار کمی روغن به آن اضافه می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله سیرها را به صورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم، سپس کمی تفت می دهیم تا عطرشان خارج شود. در ادامه گوشت را به همراه مقداری زردچوبه به قابلمه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد.

مرحله سوم

حالا چند لیوان آب اضافه می کنیم و اجازه می دهیم گوشت با حرارت ملایم به مدت ۳۰ دقیقه بپزد. در ادامه خیارها را به صورت نگینی خرد می کنیم و در صورتی که دارای تخمه های بزرگ هستند، حتما تخمه هایشان را خارج می کنیم.

مرحله چهارم

در این مرحله لپه و عدس را آبکشی می کنیم، سپس به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم به همراه گوشت به طور کامل بپزند. در همین حین یک تابه مناسب روی حرارت قرار داده و مقد اری روغن اضافه می کنیم.

مرحله پنجم

حالا پیازها را به صورت خلالی یکدست خرد کرده و به تابه می افزاییم، سپس به خوبی تفت می دهیم تا پیاز به طور کامل طلایی شود. پس از خارج کردن پیاز داغ از تابه، نعناع را به تابه اضافه کرده و در حد ۳۰ ثانیه تفت می دهیم.

مرحله ششم

پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت، خیارها را به همراه کشک و نصف نعناع داغ و پیاز داغ اضافه کرده و اجازه می دهیم آش به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه جا بیفتد. در آخر آش را درون ظرف می کشیم و با پیاز داغ و نعناع داغ تزیین می کنیم.

چی شی

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار