طرز تهیه خورش فسنجان رسمی
کد خبر: ۲۳۹۰۲
تاریخ انتشار: 2016 January 09    -    ۱۹ دی ۱۳۹۴ - ۰۸:۱۶
برای اینکه خورش، روغن گردو را پس دهد، در اواخر پخت، هر سه تا پنج دقیقه، چهار تکه یخ داخل خورش بیندازید. این عمل را سه تا چهار بار تکرار کنید.
طرز تهیه خورش فسنجان رسمی  آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: سه ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم (برای 4 نفر)


مرغابی (4تکه) / 1عدد (یک کیلو و 800 گرم)
نمک / به میزان لازم
روغن مايع (مخصوص سرخ کردن) / به میزان لازم
مغزگردو (چرخ کرده) / 500 گرم
پياز داغ / 4/1پیمانه (10گرم)
پرتقال (فیله شده) / 2عدد
آب / 6 پیمانه (1500 میلی لیتر)
انبه (درشت) / 2 عدد
ربانار (غلیظ) / 3/1پیمانه (80 گرم)
شکر / 3/1پیمانه (50گرم)
آرد گندم (الک شده) / 2 قاشق سوپ خوری (20 گرم)

طرز تهیه خورش فسنجان رسمی

روش تهيه


1.مرغابی را نمک زده، در روغن کاملاً سرخ کنید؛

2.در قابلمه ای گردو را در روغن با حرارت ملایم تفت دهید (مرتب هم بزنيد تا نسوزد و تلخ نشود)؛

3.مرغابی، پيازداغ، آب، نمک و فیله پرتقال را به گردو اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید. زمانی که ­جوش آمد، حرارت را ملايم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا بپزد؛

4.انبه را پس از پوست گرفتن و جدا کردن هسته، در مخلوط ­کن ریخته، آن را له کنید و در اواخر پخت به خورش بیفزایید؛

5.پس از آن، رب انار، کمی نمک و شکر را اضافه کنید؛

6.آرد را روی حرارت ملايم تفت دهيد تا بوی خامی آن گرفته شود و تغيير رنگ دهد؛

7. 2/1پيمانه آب به آرد افزوده تا رقيق شود (دقت کنید هنگام اضافه کردن آب، آرد گلوله نشود). اگر گلوله شد، آن را از صافی عبور دهید تا صاف و یکدست شود؛

8.در آخر پخت، سس و آرد را به مواد بالا اضافه کنید و بگذارید تا خورش جا بیفتد؛

9.برای اینکه خورش، روغن گردو را پس دهد، در اواخر پخت، هر سه تا پنج دقیقه، چهار تکه یخ داخل خورش بیندازید. این عمل را سه تا چهار بار تکرار کنید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار